Video Jennifer Lopez navdušil ženske po vsem svetu: 5 vaj, ki jih pevka izvaja vsak dan in ima zato telo boginje

5. 5. 2024
Dnevna rutina J.Lo ni zapletena in jo lahko izvajate kar v udobju svojega doma. (foto: Profimedia)
Profimedia

Dnevna rutina J.Lo ni zapletena in jo lahko izvajate kar v udobju svojega doma.

Za Jennifer Lopez je telesna aktivnost številka ena in je skoraj nikoli ne izpusti. Velikokrat smo občudovali njeno popolno linijo, a je plod dolgoletne vadbe, pri hrani pa tudi discipline.

Čeprav mnogi menijo, da je za vitko linijo treba hoditi vsak dan v fitnes, biti na rigoroznih dietah in podobno, J. Lo vse to zanika.

Ne spreglejte:

Da bi ženske motivirala h gibanju, je posnela video, v katerem je opisala svojo dnevno rutino, vadbo, ki je sestavljena iz nekaj preprostih vaj, za katere ne boste potrebovali skoraj nič.

Svoj trening je nekega sončnega dopoldneva opravila zunaj, na travi in ​​svežem zraku, in takoj ko je to delila na omrežjih, je takoj zaokrožilo po spletu in mnogi so komentirali, da ima popolno telo.

Oglejte si njen trening v naslednjem videu:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Zdi se, da je zelo preprosto, praktično in kar je najpomembneje učinkovito. Pravilna prehrana v kombinaciji s temi vajami hitro da rezultate in če želite izgledati kot J. Lo, se lotite dela.

Vzemite si pol ure na dan zase, prisluhnite svojemu telesu in ko boste videli prve rezultate, boste zagotovo še bolj motivirani za boj z odvečnimi kilogrami, učvrstili svoje telo in poletje pričakali v najboljši formi do sedaj.

Fotografije: Profimedia

Preberite še: Živila, ki jih ženske po 50. letu ne bi smele jesti: Upoštevajte tri pravila in ohranili boste vitkost

Priporočamo tudi: Maj bo najbolj nesrečen mesec, a ne za njih! 2 znamenji zodiaka čaka čas velikih uspehov na vseh področjih