Aleteia logoAleteia logoAleteia
Ned, 5. maja |
Aleteia logo
Navdihujoče zgodbe
separateurCreated with Sketch.

Zakonca, ki osvajata Tik Tok: ženi je za 73. rojstni dan posadil drevo

Jane in Joe

Kate Keogh | Instagram

Kaja Zupanc - objavljeno 26/04/24

Zakonca Jane in Joe sta spodbuda za vse nas, da verjamemo v moč ljubezni

V svetu, kjer tempo življenja nenehno narašča in kjer se spremembe pogosto zgodijo nepričakovano, obstaja nekaj, kar ostaja nespremenjeno: ljubezen. Ko se ta ljubezen prepleta z dolgoletnim zakonom, ustvarja nekaj čarobnega. To dokazujeta zakonca Jane in Joe, ki še vedno žarita v dragocenem sijaju ljubezni in predanosti.

Njuna zgodba je postala prava senzacija na Tik Toku, kjer njuna hčerka Kate redno deli utrinke iz vsakdana.

Spoznala sta se pred 38 leti. Joe je takrat imel svoj lokal, medtem ko je Janina družina kupila sosednji lokal. Že ob prvem srečanju sta začutila iskrice ljubezni. Hitro sta spoznala, da sta ustvarjena drug za drugega. Kmalu zatem se je rodila njuna hčerka Kate.

@kate_keo

I asked Jane and Joe (the cherry blossom couple 🌸) for their tips for a long and happy marriage… here’s what they had to say 🥹 #happycouple#marriagetips#relationshiptips#relationshipadvice#love#cherryblossom

♬ Up – Movie Theme – Giampaolo Pasquile

S svojo iskrenostjo in pristnostjo sta Jane in Joe postala čudovit zgled zakonske ljubezni. Njuna prisotnost na družbenih omrežjih ni namenjena le zabavi, ampak dajeta tudi zgled, kako negovati in ohranjati trdno vez v zakonu, ne glede na leta.

“Veliko ljudi nad ljubeznijo prehitro obupa. Vsi imamo vzpone in padce. Najpomembnejše pa je zaupanje in midva to imava,” je povedal Joe. “Pomembno je tudi, da najdeš dobrega, prijaznega in ljubečega moža. Joe je dober mož. Veliko sva delala in veliko uživala, zdaj pa se skupaj starava,” je dodala Jane.

Ženi poklonil posebno darilo

78-letni Joe je svoji ženi pripravil prav posebno presenečenje. Za njen 73. rojstni dan je na vrtu za hišo posadil drevo japonske češnje, kot simbol njune ljubezni, ki iz leta v leto vse bolj cveti.

Poglejte, kako ganljivo je to izpeljal:

Irski običaji

Ker Joe prihaja iz Irske, mu Jane vedno z veseljem pripravlja irske običaje, med drugim tudi zajtrk na praznik sv. Patrika.

Skupni čas s hčerko

Kate pravi, da s svojimi starši zelo rada preživlja prosti čas. Skupaj se zabavajo, kuhajo, ustvarjajo, razvajajo in potujejo. Veliko ji pomeni, da so tako povezana družina. Kate je za zdaj še samska in s tem tudi zadovoljna, saj pravi, da še z nikomur ni našla takšne povezave, kot jo imajo njeni starši.

“Nekoč si želim takšno ljubezen, kot jo imata onadva,” je zapisala.

Starše ima neizmerno rada. “Si moja najljubša oseba za druženje. Zelo te imam rada,” je Kate zapisala na družbenih omrežjih ob maminem 73. rojstnem dnevu. Velikokrat si vzameta tudi čas zase in skupaj odideta na bazen.

Joejeva in Janina zgodba je spodbuda za vse nas, da verjamemo v moč ljubezni in predanosti, ne glede na to, koliko let je minilo ali koliko preizkušenj smo doživeli. Imejmo se radi!

View this post on Instagram

A post shared by kate (@kate_keogh)

Tags:
zakon
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.