Zakaj so McDonaldovi McNuggetsi tako priljubljeni na Tajvanu

Ali bi verjeli, da so McDonaldovi McNuggetsi na Tajvanu tako priljubljeni, da so postali del zajtrka? Res je, na Tajvanu lahko zdaj naročite škatlo McNuggetsov ob jutranji kavi. To je odstopanje od običajnega v večini držav, kjer so McNuggetsi običajno videti kot prigrizek ali hrana za oblizniti prste. Na Tajvanu pa so očitno tako priljubljeni,... Preberi Več The post Zakaj so McDonaldovi McNuggetsi tako priljubljeni na Tajvanu appeared first on Njami Njami.

Sep 15, 2023 - 02:00
 0  7
Zakaj so McDonaldovi McNuggetsi tako priljubljeni na Tajvanu

Ali bi verjeli, da so McDonaldovi McNuggetsi na Tajvanu tako priljubljeni, da so postali del zajtrka? Res je, na Tajvanu lahko zdaj naročite škatlo McNuggetsov ob jutranji kavi. To je odstopanje od običajnega v večini držav, kjer so McNuggetsi običajno videti kot prigrizek ali hrana za oblizniti prste. Na Tajvanu pa so očitno tako priljubljeni, da jih ljudje želijo jesti tudi za zajtrk. Razlogov za to je več. Eden od njih je, da so McNuggets priročna in cenovno ugodna možnost za zajtrk. So tudi razmeroma zdravi, saj so narejeni iz belega piščančjega mesa in ne vsebujejo umetnih arom ali barvil.

Drugi razlog je, da so McNuggetsi preprosto okusni. Na zunanji strani so hrustljavi, v notranjosti sočni, na voljo pa so v različnih okusih, ki zadovoljijo vse brbončice. Ne glede na razlog je jasno, da so McDonald’s McNuggets na Tajvanu velika uspešnica. Če boste kdaj tam, jih obvezno poskusite za zajtrk!

(Foto: Getty Images)

The post Zakaj so McDonaldovi McNuggetsi tako priljubljeni na Tajvanu appeared first on Njami Njami.

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow