Še krave bi se smejale? Poglejte kakšen bo načrt dela, novega direktorja UKC Maribor, Flisa!

Novi direktor UKC Maribor Vojko Flis je spet v sedlu. Več, kot očitno je bilo to delovno mesto zanj rezervirano za zasluge pri Gibanju svoboda, čeprav je pogorel na lokalnih volitvah. Vojko Flis, ki je bil že direktor UKC naj bi bil očitno vpleten v finančni škandal. Državna revizijska komisija je tudi vložila obdolžilni predlog zoper UKC Maribor, nekdanjega direktorja Vojka Flisa in njegovo sodelavko. V nasprotju z zakonom naj bi pri 17 dobaviteljih v Univerzitetnem kliničnem centru Maribor Vojko Flis kupil medicinski potrošni material v skupni vrednosti več kot 1,8 milijona evrov.  Pod njegovim vodstvom naj bi bilo tudi vrsta drugih nepravilnosti: Šikaniranje neposlušnih, sumi korupcije, kadrovanje s sumom klientelizma in šolnina za tajnico, nepravilnosti pri plačah in nagrajevanju in tako dalje. A sedaj se je to lepo pometlo pod preprogo, kajti v svobodi he vse mogoče.   Tako je v UKC-ju zavel spet nov – stari veter. Flis je nazaj. S 1. oktobrom bo spet prevzel mariborski UKC in to je njegov načrt dela, kot razkriva novinar Bojan Požar na družbenem omrežju X. Flisov program dela bo: – revizija poslovanja, – revizija sklenjenih pogodb, – revizija investicijskih ciklusov, še posebej v povezavi z evropskimi skladi, – analiza stanja zaposlenih – analiza izpolnjevanja medicinskih programov. Osnovnošolski pamflet nekdanjega kandidata za župana Mestne občine Maribor? Če dobro premislimo, še dobro, da mu ni uspelo!? Poglejte si tole: ko je Aleš Šabeder izpolnil še svojo zadnjo vladno nalogo, po navodilu predsednika @vladaRS Goloba zamenjal dosedanjega generalnega direktorja @UKCMaribor Antona Crnjaca, za novega generalnega direktorja pa postavil Vojka Flisa, nesojenega MB župana in… pic.twitter.com/7Ur74zNe4E— BojanPožar (@BojanPozar) September 18, 2023

Sep 18, 2023 - 18:00
 0  8
Še krave bi se smejale? Poglejte kakšen bo načrt dela, novega direktorja UKC Maribor, Flisa!

Novi direktor UKC Maribor Vojko Flis je spet v sedlu. Več, kot očitno je bilo to delovno mesto zanj rezervirano za zasluge pri Gibanju svoboda, čeprav je pogorel na lokalnih volitvah.

Vojko Flis, ki je bil že direktor UKC naj bi bil očitno vpleten v finančni škandal. Državna revizijska komisija je tudi vložila obdolžilni predlog zoper UKC Maribor, nekdanjega direktorja Vojka Flisa in njegovo sodelavko. V nasprotju z zakonom naj bi pri 17 dobaviteljih v Univerzitetnem kliničnem centru Maribor Vojko Flis kupil medicinski potrošni material v skupni vrednosti več kot 1,8 milijona evrov. 

Pod njegovim vodstvom naj bi bilo tudi vrsta drugih nepravilnosti: Šikaniranje neposlušnih, sumi korupcije, kadrovanje s sumom klientelizma in šolnina za tajnico, nepravilnosti pri plačah in nagrajevanju in tako dalje. A sedaj se je to lepo pometlo pod preprogo, kajti v svobodi he vse mogoče.  

Tako je v UKC-ju zavel spet nov – stari veter. Flis je nazaj. S 1. oktobrom bo spet prevzel mariborski UKC in to je njegov načrt dela, kot razkriva novinar Bojan Požar na družbenem omrežju X. Flisov program dela bo:

– revizija poslovanja,

– revizija sklenjenih pogodb,

– revizija investicijskih ciklusov, še posebej v povezavi z evropskimi skladi,

– analiza stanja zaposlenih

– analiza izpolnjevanja medicinskih programov.

Osnovnošolski pamflet nekdanjega kandidata za župana Mestne občine Maribor? Če dobro premislimo, še dobro, da mu ni uspelo!?

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow