S tem trikom bo vaša krompirjeva solata noro okusna

Ste se naveličali iste in vedno dolgočasne krompirjeve solate? Želite tej jedi dati pikanten preobrat, ki bo navdušil vse vaše goste? Če je tako, potem morate poskusiti dodati sir feta! Feta je slan in drobljiv sir, ki se odlično ujema s krompirjem. Dodaja pridih kislosti in bogastva, zaradi česar bo vaša krompirjeva solata izstopala iz... Preberi Več The post S tem trikom bo vaša krompirjeva solata noro okusna appeared first on Njami Njami.

Sep 14, 2023 - 02:00
 0  6
S tem trikom bo vaša krompirjeva solata noro okusna

Ste se naveličali iste in vedno dolgočasne krompirjeve solate? Želite tej jedi dati pikanten preobrat, ki bo navdušil vse vaše goste? Če je tako, potem morate poskusiti dodati sir feta! Feta je slan in drobljiv sir, ki se odlično ujema s krompirjem. Dodaja pridih kislosti in bogastva, zaradi česar bo vaša krompirjeva solata izstopala iz množice. Krompirjevo solato s feto pripravite tako, da preprosto skuhate krompir in ga skupaj z majonezo, gorčico in drugimi začimbami dodate v skledo. Nato nadrobite sir feta in premešajte, dokler se ne združi.

To je to! Pripravili ste okusno in osvežilno krompirjevo solato, ki bo všeč vsem. Kaj še čakate? Preizkusite feta sir v naslednji krompirjevi solati in se prepričajte, kako lahko spremeni to vašo klasično jed.

(Foto: Getty Images)

The post S tem trikom bo vaša krompirjeva solata noro okusna appeared first on Njami Njami.

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow