Sanjski moški: Pia Gavrič navdušuje gledalce


Sanjski moški: Pia Gavrič navdušuje gledalce

Če spremljate resničnostni šov Sanjski moški, pote ste zagotovo opazili simpatično Ljubljančanko, ki s svojo iskrenostjo navdušuje množico gledalcev.

23- letna Pia Gavrič je poskrbela za obilico smeha že v prvih delih priljubljenega resničnostnega šova Sanjski moški. S svojo iskrenostjo je nasmejala mnoge in tako postala zelo priljubljena.

Že na prvem zmenku je imela težave. Pojasnila je, da se je morala zelo zadrževati, da pred sanjskim moškim ni rignila. Pojasnila je, da ima težave, kadar pije pijačo z mehurčki. Na prvem zmenku pa sta z Gregorjem pila šampanjec.

V eni od oddaj je nasmejala, ko ji je Gregor Čeglaj želel nadeti prevezo čez oči, pa mu je odgovorila, da lahko, a naj le pazi, da ji ne zbriše obrvi.

»Ker nisem imela s sabo za popravt,« je pojasnila.

A njena najboljša izjava, ki so jo mnogi takoj povzeli, pa je bila: »Bom šitala pense!« In tudi za to izjavo ima Pia dober izgovor. Dejala je namreč, da se v tujem jeziku lepše sliši. »Če bi rekla po slovensko, bi bilo grdo. No, saj je vseeno grdo, a se malo lepše sliši,« se je smejala Pia v izjavi za POP IN.

Foto: POP TV


The post Sanjski moški: Pia Gavrič navdušuje gledalce first appeared on Bum Novice.