Kaj si moški resnično mislijo o trendih ličenja?

17. april 2024

Kaj si moški resnično mislijo o trendih ličenja?

17. april 2024
Foto: Instagram @rosiehw

Kaj si moški resnično mislijo o trendih ličenja?

17. april 2024
Foto: Instagram @rosiehw

Vsekakor imajo najraje čim bolj naraven videz.

Nam je dejansko mar, kaj si moški mislijo o ženskem make upu? Bomo resnično spremenile način, kako uporabljamo svojo šminko samo zato, ker je en moški rekel, da mu naš videz ni všeč? Se bomo odločile, da ne bomo več uporabljale črtala za oči? Seveda ne!

A ko moške vprašamo, kaj si mislijo o naših ličilih, ni to zato, da bi ugotovile, kaj lahko in česa ne smemo, ampak bolj zato, da ugotovimo, kako moški razumejo naša ličila. Kar je najbolj zabavno, je to, da je za njih to prav tako zapleteno kot naše mesečno perilo ali rojstvo otroka. In povedano po resnici, je njihovo dojemanje precej zabavno.

Spodaj vam tako predstavljamo, kaj moški si resnično mislijo o ženskem mejkapu.

Foto: Instagram @jannid

Podlaga

Glavno, kar so izpostavili je, da največkrat na ženski opazijo ličila takrat, ko se ne zlijejo z žensko poltjo oz. so njihovi obrazi videti oranžno. Eden je celo pripomnil, da ne razume deklet, ki nosijo mejkap, ki njihov obraz spremeni v popolnoma drugo barvo.

Obrvi

Tako kot za lepotni svet, so tudi za moške obrvi zelo pomemben del lepote. Razumeli niso videza preveč tankih obrvi in tudi ne videza prevelikih oz. narisanih obrvi. Zagotovo je obrvi precej težko vzdrževati, vendar se s časom navadiš, da najdeš obliko in debelino, ki ti najbolj pristoji.

Novi izdelki

Tukaj ne gre toliko za videz izdelka, ampak bolj za to, da enostavno ne razumejo, zakaj gremo v trgovino in zapravimo tone denarja na lepotnih izdelkih. Kljub temu nekateri razumejo, da ženske nosimo mejkap zato, da se počutimo dobro, srečno ali samozavestno.

Foto: Instagram @lydiafowler

Vse je umetno

Kdo občasno ne mara dotika umetne zarjavele polti ali umetnih trepalnic? Sicer se zavedamo, da s tem včasih res malce pretiravamo, moškim pa to ni preveč všeč. Večina se jih strinja, da jim oranžkast videz kože ni preveč všeč in so bolj za enostaven in čimbolj naraven videz.

Nude šminka

Medtem, ko večina žensk obožuje nude šminko, moški enostavno ne razumejo, zakaj uporabljamo šminko, ki je enake barve kot naša polt. Glede na znanstvene raziskave imajo raje rdečo odtenke, ki poudarijo naše ustnice.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close