Drage plesalke in plesalci, gibalke in gibalci, prijavite se na GIB&HUB! Rok prijave 24. september!

GIB-HUB je brezplačen gibalni atelje, ki spodbuja celostno raziskovanje giba in telesnega izraza s poudarkom na razvoju lastne ustvarjalnosti, krepitvi kompetenc in realizaciji lastnih idej, ki bodo mlade plesne ustvarjalce vključile v širši uprizoritveni prostor. Program se izvaja v sodelovanju z Javnim zavodom Mladi zmaji in je nadgradnja že izvedenih projektov GIBARNA, GIB:LAB in GIBOSFERA.…

Sep 17, 2023 - 16:00
 0  6
Drage plesalke in plesalci, gibalke in gibalci, prijavite se na GIB&HUB! Rok prijave 24. september!

GIB-HUB je brezplačen gibalni atelje, ki spodbuja celostno raziskovanje giba in telesnega izraza s poudarkom na razvoju lastne ustvarjalnosti, krepitvi kompetenc in realizaciji lastnih idej, ki bodo mlade plesne ustvarjalce vključile v širši uprizoritveni prostor. Program se izvaja v sodelovanju z Javnim zavodom Mladi zmaji in je nadgradnja že izvedenih projektov GIBARNA, GIB:LAB in GIBOSFERA. Kdaj: 14.–17. 10. 2023 (od 9.00 do 17.00); Kje: Zaloška 220, Ljubljana-Zalog. Med prijavljenimi bomo izbrali 8 projektov (solo/duo/trio), ki bodo poleg celostne mentorske podpore prejeli tudi manjšo finančno podporo (250 eur) za zasnovo oz. razvoj lastnega projekta, namenjeno neposrednim stroškom kostumografije, scenografije, izdelavo fotografij, video materiala ali honorarja dodatnega zunanjega mentorja. Za 8 izbranih prijaviteljev projekta je prisotnost na celotnem seminarju obvezna, za druge udeležence je možen obisk posameznega dne (ogrevalni klas/delavnica).

Med mentorji bosta tudi plesalec, koreograf in pedagog Jernej Bizjak in …

Tokrat bo z vami mentorska in podporna ekipa: Gregor Luštek (koreograf, pedagog), Sara Živkovič Kranjc (dramaturginja, producentka), Jernej Bizjak (plesalec, koreograf, producent), Klemen Janežič (igralec, koreograf) idr.

… igralec in koreograf Klemen Janežič.

Vabljeni vsi plesalci/gibalci/igralci, ki imate dobro gibalno znanje in ste stari do 29 let. Število mest je omejeno! Za prijavo pošlji e-mail na info@institute01.org do 24. 9. 2023. Prijava mora obvezno vsebovati: življenjepis s sliko in letnico rojstva (max. 1 stran), ideja/koncept/sinopsis projekta (max. 1 stran) ter predlog porabe sredstev (max. 1/2 stran). K prijavi lahko dodate tudi foto/video gradivo, ki se nanaša na prijavljeni projekt. (sporoča in vabi Zavod 0.1 (J. Bizjak, S. Živkovič Kranjc, K. Janežič) na novo edicijo ustvarjalnih delavnic za razvoj avtorskih gibalnih projektov. Rok za prijavo je 24. september! Ne zamudite krasne priložnosti za kreativno ustvarjanje.)

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow