Dnevni horoskop za ponedeljek 18. septembra 2023

Dnevni horoskop za ponedeljek 18. septembra 2023 The post Dnevni horoskop za ponedeljek 18. septembra 2023 appeared first on Horoskop.si - Novice in zabava iz področja astrologije.

Sep 18, 2023 - 03:00
 0  7
Dnevni horoskop za ponedeljek 18. septembra 2023

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 18. septembra 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za ponedeljek 18. septembra 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Spremljal vas bo močan občutek, da morate izpolniti določena pričakovanja. Sposobni boste pomagati in spodbujati druge na praktičen način, poiskali boste prave rešitve trenutnih težav.

Horoskop nasvet za današnji dan: Zavedati se morate, da je rešitev bolj preprosta, kot si mislite. Bodite predvsem odločni.

Horoskop
Luna preide v znamenje Škorpijona

Danes ob 06:58 uri Luna preide v znamenje Škorpijona

Škorpijon, osmo znamenje zodiaka označuje življenjski čas, ki predstavlja zrelost, skratka čas velikih sprememb in novega rojstva, pozne jeseni. Po temperamentu je flegmatično, sicer pa skrivnostno, tiho, osredotočeno, vztrajno, uporniško, strastno in plodno znamenje. Škorpijon prikazuje zmožnost ustvarjanja duše. Strupeno želo znamenja ni samo neizprosno orožje, temveč tudi orodje, ki omogoča sungirati realnost, da se lahko pomakne globlje v srce skrivnosti. Čas velikih sprememb, globine, smrti in zaglobljenih skrivnosti.

Škorpijon ubija, da ne bi umrl, in umre, da bi se lahko ponovno pobral in zaživel, smrt starega in rojstvo novega človeka. Predstavlja področje destrukcij in raznih napetosti, znamenje je predvsem strastno, odlikujeta ga močna volja in prodornost.

Posreduje priložnost, da lahko transformira energijo. Ko Luna prehaja v škorpijona, postanemo v medsebojnih odnosih bolj nezaupljivi, vzkipljivi in maščevalni. Svoje strasti težje obvladujemo, kar lahko privede do manjših duševnih kriz. Vaša erotična moč bo v dneh z luno v škorpijonu potreba, da bi prodrli v bistvo stvari, sprejemali boste samo svoje lastne zakonitosti in težko se boste soočali z avtoriteto. Prihaja močna volja ter veliko bolj razčiščen odnos do življenja. Notranje boste nemirni, izrazito individualno usmerjeni in napadi tesnobnosti v teh dneh niso izključeni.

Če želiš mavrico, se moraš soočiti z dežjem. Dolly Parton

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

  • James Gandolfini, ameriški filmski igralec
  • Toni Kukoč, hrvaški košarkar
  • Lance Armstrong, ameriški kolesar
  • Anna Netrebko, ruska operna pevka
  • Jennifer Tisdale, ameriška igralka

Na današnji dan je bilo slovesno odprtje Medicinske fakultete v Mariboru. Škoti na referendumu zavrnejo odcepitev Škotske od Združenega kraljestva. ZR Nemčija in NDR sprejeti v OZN. Končano snemanje prvega slovenskega celovečernega filma Na svoji zemlji. ZSSR izstopi iz Društva narodov. Ustanovljena je bila Narodna galerija. V Metliki ustanovljeno prvo slovensko prostovoljno gasilsko društvo. Matevž Langus konča poslikavo kupole v ljubljanski stolnici. Rodil se je tudi Steven Pinker, ameriški eksperimentalni psiholog in Ivo Tijardović, hrvaški pisatelj. Umrl je Marjan Rožanc, slovenski pisatelj in Josip Sernec, slovenski filozof.

Eni ljudje čutijo dež, drugi pa so le zmočeni. Roger Miller

SPADATE MED ASTRO ZNAMENJA, KI UŽIVAJO V SVOJEM DELU?

Kaj bi bilo dobro početi v današnjem dnevu?

Dnevni horoskop napoveduje, da bi bilo dobro podati se v akcijo na katerem koli področju.

Katera znamenja zodiaka se boste znašla v napetosti ali konfliktu?

V današnjem dnevu se lahko znajdete v konfliktu rojeni v ognjenih znamenjih. 

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pazite na svoje telo in na nihanje telesne teže. Držite jo pod nadzorom, saj se vam v nasprotnem primeru obeta nezadovoljstvo. Ko boste prejeli opazko, nikar ne bodite tako zelo obremenjeni.

 


Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Za ljubezenske podvige obarvane s strastjo ne bo časa, saj boste preobremenjeni z željo po napredku in uspehu. Odprlo se bo nekaj priložnosti, vendar bo potrebno tvegati.


Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pregovor služba je služba in družba je družba, boste imeli ves čas v mislih, ko vas bodo sodelavci vabili na kavo sredi najbolj zagnanega dela. Z veseljem boste nadaljevali kar ste začeli.


Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Z energijo lune v škorpijonu boste urejali domače zadeve, predvsem s pogovorom. Če ste se zadnje čase s člani svoje družne pogovarjali o skupnih finančnih zadevah, bodo sedaj rešene.


Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V službi boste počasi napredovali, saj nadrejeni cenijo vaše delo, čeprav vam tega ne povedo. Zato bodite v notranjosti mirni, ter zadovoljni s tistim kar imate in s tem, kar si lahko privoščite.Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nikakor zaradi lune v škorpijonu ne boste sposobni ostati pri miru. Nekoga bo močno zmotilo,  da nenehno pričakujete odgovore na vprašanja, ki žal še niso pridobila končne podobe.Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Čutili boste negativne vibracije, morda ne ravno vi osebno, bolj vas bo vznemirjalo to, da bodo vsi okoli vas nekako živčni in nezbrani, še posebej takrat, ko bo potrebno stopiti skupaj in podati odločitev.Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zmotili vas bodo vas tisti, ki so značajsko povsem drugačni od vas. Priporočljivo je, da s pomembnimi odločitvami še malce počakate, saj se nahajate v obdobju, ko niste najbolj zbrani.


Horoskop strelec

What's Your Reaction?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow