Zdravnika, ki je posiljeval pacientke, našli mrtvega


Zdravnika, ki je posiljeval pacientke, našli mrtvega

Zdravnika s Floride, ki je bil obtožen posilstva dveh žensk med anestezijo pri kozmetičnih posegih, so našli mrtvega v jarku blizu svojega doma, je sporočila lokalna policija. 

Eric Andrew Salata je bil 21. novembra obtožen dveh spolnih zlorab fizično nemočnih oseb, starih 51 in 73 let.

Policija je sporočila, da so truplo Salata našli med preverjanjem obtoženca. Preverjanje se je zgodilo, ker se monitor za gleženj, ki mu ga je namestila policija, da bi preprečil beg, ni premaknil več ur. 

Ko je policija v lokalnem gozdu našla njegov škorenj, je odkrila tudi njegovo truplo. Truplo je imelo strelno rano na glavi, ​​pištola je ležala v bližini.Smrt “ni sumljiva”

Salata se je več kot 30 let ukvarjal z medicino. Po poročilu, ki ga citira Daily Beast, je, preden je umrl, pustil dve sporočili, svojo kreditno kartico in poročni prstan. 

Policija je poudarila, da njegova smrt še ni ocenjena kot samomor, saj obdukcija še ni bila zaključena. Tiskovni predstavnik pa je dejal, da se primer “ne zdi sumljiv”.

Ena od žrtev je preiskovalcem povedala, da ji je Salata dal smejalni plin, nato pa je začutila, da se je dotaknil njenih intimnih delov. Nato je uporabil več plina in ji ponudil neznano tekočino, verjetno tekilo, zaradi česar se je na koncu onesvestila. Rekla je, da je kasneje videla Salato, kako prodira vanjo.

Druga ženska je policistom prav tako povedala, da jo je Salata med postopkom posilil. Adam Horowitz, odvetnik ene od žrtev, je v torek za The Daily Beast povedal, da je Salata s smrtjo “ušel roki pravice”.

Foto: 123irf


Objava Zdravnika, ki je posiljeval pacientke, našli mrtvega je bila najprej objavljena na Portal 24.