VIDEO: Srbskim prekupčevalcem drog ukradli 1,2 tone kokaina

Belgijska policija išče člane kriminalne združbe iz Srbije, ki je ugrabila Mohameda Azaija, znanega kot Lobanja. Pristojni med drugim sumijo, da je združba med drugim vpletena tudi v krajo ene tone kokaina v vrednosti okoli 25 milijonov evrov.


Azai je bil ugrabljen na parkirišču bencinske črpalke na avtocesti blizu Antwerpna, kjer so ga ujele varnostne kamere. Tja naj bi prišel na sestanek z ljudmi, ki se ukvarjajo s tihotapljenjem kokaina.


Vznemirljivi posnetki


Po poročanju belgijskih medijev je bil Lobanja ugrabljen 22. februarja, od takrat pa so ga večkrat videli živega na videoposnetkih, ki so jih objavili ugrabitelji. Zadnji tovrstni posnetek se je pojavil 1. marca. Ugrabljeni v posnetku v lisicah prosjači za kokain, poroča srbski Kurir.@blacksheepking22 Mohamed Azzaoui. Beelden met de namen! #gewoonmila #mohamedazzaoui #antwerpen #belgie #nederland #fy #fypage #fypシ #fypシ゚viral #ontvoerd #ontvoering #cidnap #mocromaffia #viral ♬ origineel geluid – BlacksheePNa prejšnjih dveh videoposnetkih, ki sta prišla v medije, je ugrabljenec povedal, da sta “Kralj in Smiley ukradla tono kokaina”.


The post VIDEO: Srbskim prekupčevalcem drog ukradli 1,2 tone kokaina appeared first on maribor24.si.