Temu lepotnemu trendu je odklenkalo, vračajo se 90. leta

Zadnjih nekaj let so bile v trendu goste, močne in definirane obrvi. Ženske, pa tudi številni moški, so v želji po lepoti ure in ure preživeli v kozmetičnih salonih in to seveda tudi pošteno plačali. Saloni so ponujali japonsko vrisovanje obrvi, microblading in razne druge metode vrisovanja in zgoščevanja obrvi. A vse kaže, da je bil ves ta trud zaman.


Obrvi so nekakšen okvir obraza. Pravilno urejene obrvi lahko optično dvignejo veke oziroma “odprejo oči”. Obrvi je treba oblikovati glede na obliko obraza, pri tem pa upoštevati tudi pravilo zlatega reza.


V modo se zdaj vračajo izjemno tanke obrvi, kakršne so zvezdnice in njihove sledilke nosile v 90. letih prejšnjega stoletja. Se še spomnite, kakšen make up sta takrat nosili na primer Christina Aguilera ali Gwen Stefani? Če ne, naj vam osvežimo spomin.


Obrvi morajo biti po novem čim bolj neopazne


Po novem številne zvezdnice spet prisegajo na tanko ali celo izredno tanko linijo obrvi. Nekatere so šle celo tako daleč, da so si svoje naravne obrvi pobelile. S tem so obrvi postale veliko manj opazne. Med zagovornicami novega trenda sta tudi supermodel Bella Hadid in igralka Nicola Anna Peltz Beckham, snaha legendarne Victorie Beckham. Ki je nekoč prav tako nosila zelo tanke obrvi …


View this post on InstagramA post shared by Bella