Tedenski Lunin horoskop za obdobje 5.12.-11.12.22

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 5. do 11. decembra 22

Predviden čas branja: 3 minutes

V ponedeljek se bo luna nahajala v znamenju bika, zato boste na področju kariere in izobraževanja pošteno zavihali rokave. Vpliv vam bo pomagal, da zaobljube o bolj zdravem načinu življenja, ne bodo ostale samo na ravni govorjenja, ampak jih boste začeli uresničevati. Več zbranosti in urejenega življenjskega ritma bo povzročilo, da boste tako v poslovnem, kot tudi privatnem življenju začeli delovati bolj zrelo in odgovorno. Tudi v torek, ko se bo luna skozi dan nahajala v znamenju bika boste znali biti sami s sabo ter odreagirati, ko bo to potrebno, seveda na malce trmast način. Pričakujete lahko prijetno toplino v odnosih. Razum boste nekoliko odklopili, bodite pa pozorni da svoje notranje občutke, ki se bodo nizali podate na plano.

Ljubezen bo delovala spokojno, vse do poznega večera, ko prihaja s prehodom lune v dvojčka bolj spontana energija.

V sredo, ko bo luna v dvojčkih se boste odlično ujeli z mladostno energijo, ki vas bo na vsakem koraku spodbujala, da se usmerite v nekaj nenavadnega. Zelo boste radovedni, prodorni in predvsem klepetavi. Stvari, ki ste jih v zadnjem obdobju potlačili ali izpustili, bodo privrele na površje z namenom da jih rešite. Preveč močno hrepenenje po pozornosti se lahko zaključi v smeri krajšega konflikta. Vpliv bo pomešal vaše občutke in pričaral nerealna pričakovanja v zasebnih odnosih.
V četrtek, ko nastopi Polna luna, ne bodite presenečeni, če boste bolj nemirni.

Na področju dela ter izobraževanja boste bolj površni in nerodni, manjkalo bo tudi  vztrajnosti. Naredili boste samo to, kar se vam bo zares zdelo potrebno, saj se vas bo dotaknila ležernost. Nič ne bo potekalo gladko in brez zapletov. Prihaja tudi nekaj pomislekov.

V petek ob 8.49 uri prehaja luna v znamenje raka, zato boste počasi in temeljito reševali zadeve, ki jih morate narediti.

V negativnem smislu pričakujte konfuzno razpoloženje. Preprosto ne boste vedeli česa se lotiti prej. V ljubezni boste dajali prednost čutnim doživetjem, skratka znali se boste poglabljati. V medsebojnih odnosih boste pričakovali več podpore.

Skoraj vsaka misel bo tudi v soboto in nedeljo skozi dan, ko se bo luna še nahajala v raku podkrepljena s sumničenjem, ter visoko mero občutljivosti. Več kot običajno se boste ukvarjali tudi s sabo in s svojimi mislimi ter notranjimi občutki. S težavo se boste motivirali in marsikaj za vas tokrat ne bo imelo pravega pomena. Potrebno se bo konkretno pogovoriti, saj boste v nasprotnem primeru deležni številnih nesporazumov. Vprašajte se ali resnično hodite tam, kjer si želite, nato pa se pozno zvečer prepustite ugodni energiji, saj luna prehaja v znamenje leva.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC DECEMBER 2022 in Mesečni horoskop DECEMBER 2022


The post Tedenski Lunin horoskop za obdobje 5.12.-11.12.22 appeared first on Horoskop.si - Novice in zabava iz področja astrologije.