SKRITA MOČ ŽENSKE, ROJENE V ZNAMENJU TEHTNICE

Kakšna je skrita moč tehtnice?

Predviden čas branja: 4 minutes

Tehtnica je ženska, ki je popolnoma predana lepoti in eleganci in združuje nasprotja ter sprte strani. Simbol tehtnice dobesedno temelji na pravičnosti in za to obstaja dober razlog. Tehtnice se vedno prepričajo, kakšna je resnica in se ji nikoli ne izogibajo. Tehtnice niso noro zaljubljene same po sebi, vendar želijo imeti stabilnega partnerja, ki mu lahko popolnoma zaupajo. Spremlja jih sposobnost, da se prebijejo mimo vseh razlik in nesoglasij, konfliktom se vedno izogibajo, saj se zavedajo, da močno kalijo njihov duševni mir. Tehtnice vedno spodbujajo ljudi, da vidijo tudi stališče drugega, ne samo svoje. Tehtnice imajo sposobnost, da ostanejo nevtralne.

Znane so po svojih družabnih veščinah in zaradi svoje očarljive, komunikativne in preproste narave v družbi izstopajo.

Kakšna je skrita moč tehtnice?
Tehtnica zna uživati v življenju ter v lepih stvareh. Najraje je obdana s smehom, veseljem in lepoto. Uživa v tem, da se počuti svobodno in ostane lahkotna ter se instinktivno umakne od ljudi, ki delujejo negativno.  Je estetik, ki s svojo energijo krasi okolje. Obdarjena z odličnim okusom in kritičnim očesom, se tehtnica nikoli ne znajde v modni krizi. Ima eleganten okus, a si hkrati upa biti drugačna. Ko govorimo o videzu, je prava perfekcionistka, ki je zlepa ne boste srečali neurejene. Namesto sledenja trendom, izbere tehtnica raje sledenje lastnemu slogu. Ličila, ki jih uporablja so običajno lahka in naravna, ter barvno usklajena.

Dišava je eden izmed najpomembnejših lepotnih pripomočkov ženske tehtnice.

Na področju kariere in denarja jo vodita poštenost in iskrenost. Njeno mnenje je lahko včasih pomanjkljivo, saj se ne želi prebijati v ospredje. Potrebuje veliko časa, da se ustali in najde svoj prostor pod soncem.  Nagnjena je k umetnosti, lepoti, modi in oblikovanju. Ko se sooči z nepravičnostjo, neprijetnostjo, nepravičnim ravnanjem in lastno sebičnostjo, se boji grdote človeškega obstoja in postane nervozna.

Kakšna je skrita moč tehtnice?
Zaljubljena tehtnica išče harmonijo.

Vesela je, da jo cenijo, svojemu izbrancu pa bo popolnoma predana. Čeprav je na prvi pogled hladna, mirna in zbrana, je lahko, ko se sprosti, zelo igriva. Ko se zaljubi, deluje preprosto in pošteno. Dokler ve, da je popolnoma svobodna, da počne, kar hoče, bo vedno ostala zelo zvesta. Težko pa se tehtnica izogne občasnemu spogledovanju. V odnosih je zelo osredotočena na tradicionalne vrednote in primerno vedenje ljubljene osebe. Intelektualka tehtnica obravnava spolnost kot mentalno vadbo. Njen pristop v spalnici je, da razmisli o svojih potrebah in potrebah svojega ljubimca, nato pa poskrbi zanje.

Tehtnice so odlične prijateljice in bodo upoštevale vaš okus, preference, potrebe in želje.  

Kakšna je skrita moč tehtnice?
Tehtnica deluje kot družabni metuljček, ki rad sklepa prijateljstva, vendar to ne pomeni, da ji kdo kdaj ne gre na živce. Njen največji izziv so lastni občutki krivde. Poskrbeti bi morala, da ni preveč obsedena z estetiko, ter da ne dovoli, da jo sam izgled stvari vznemirja.

Tehtnica lahko naravno in preprosto pritegne ljudi. Uživa v tem, da je ljubljena, in svojemu izbrancu, ki ji je kos na vseh področjih bo popolnoma predana. Vlada ji Venera, zato rada zapravlja denar za razkošje in lepoto. Tehtnica ni samo inteligentna spremlja jo tudi aktiven um, ki ji omogoča, da za vsako težavo poišče logično rešitev. Zaradi pozitivnega in optimističnega pristopa je priljubljena kjerkoli se pojavi, to je ženska, ki celo s taščo nima običajno nobenih težav.

Pripravljeno za Elle.si


The post SKRITA MOČ ŽENSKE, ROJENE V ZNAMENJU TEHTNICE appeared first on Horoskop.si - Novice in zabava iz področja astrologije.