Rosvita Pesek iskreno spregovorila o zdravstvenih težavah. Tudi vas bo presenetilo

Rosvita Pesek iskreno spregovorila o zdravstvenih težavah. Tudi vas bo presenetilo

Televizijska voditeljica je sklenila, da javno spregovori o tem …

Ena najbolj priljubljenih slovenskih televizijskih voditeljic, Rosvita Pesek, je že pred časom za Onaplus spregovorila o zdravstvenih težavah, ki so se začele pred osmimi leti, ko je praznovala abrahama.

»Zame je bil abraham poštena prelomnica, pa ne zaradi let, ampak zaradi omejitev, ki mi jih je začelo postavljati moje lastno telo. Nisem si mislila, da bodo udarile s tolikšno silovitostjo. Spremembe prioritet so bile nujne. Treba je bilo izstopiti iz lika Slovencem tako na kožo pisane »ženske po Cankarju«, ki se razdaja navzven, katere glavna skrb je, da se bodo tisti, ki so z njo, lahko vedno počutili dobro je povedala za Onaplus.

»Pri taki podobi obilnega življenja za druge seveda zmanjkuje časa zase, za razmišljanje o sebi, za nego, za sprehode v dežju … Preobrat se je zgodil nenadoma, spodbudil ga je sinov odhod od doma, pretežno pa so me vanj prisilile nenadne zdravstvene težave. Treba je bilo v ospredje postaviti sebe in čas, ki si ga bom razporejala po točno določenem ritmu, ne glede na zunanje dejavnike. Zelo dobro bom vnaprej razmislila, kakšen bo moj dan, tako da mi bo prav. To pot zdaj hodim, se spreminjam in recimo, da sem že okoli polovičke je še dodala Peskova.

Foto: Facebook