PRIHAJA USTVARJALNO OBDOBJE SONCA V TEHTNICI

Kaj vam prinaša Sonce v znamenju tehtnice?

Predviden čas branja: 4 minutes

Sonce prehaja 23. septembra ob 1.04 uri v znamenje tehtnice in prinaša obdobje, v katerem boste iskali enakost, harmonijo in ravnovesje. Tehtnica je tudi simbol pravičnosti, zato vse kar se vam dogaja sprejmite na pravi način. Če se kakšen del vašega življenja zdi neuravnovešen, ga skušajte spremeniti. Pri tem si prizadevajte biti pošteni in pravični.

Ne bodite presenečeni, če se boste počutili odvrnjeni od svojega višjega namena.

Soočali se boste z izzivi v odnosih in se trudili, da bi bili prijazni ali sklepali kompromise za skupno korist. V negativnem smislu boste razdraženi in razočarani zaradi pomanjkanja harmonije v domačem okolju ali na delovnem mestu. Prav tako boste večkrat razočarani zaradi pomanjkanja neposrednosti in očitne nezmožnosti zavzeti stališče.

Kaj vam prinaša Sonce v znamenju tehtnice?
Zalotili se boste, da primerjate in razmišljate relativno, namesto absolutno. Končni cilj bo harmonija, vendar lahko idealizem in visoka pričakovanja prebudijo veliko nezadovoljstva. Obsedeni boste s simetrijo, cenili boste umetnost ter intelektualne vzgibe. Ustvariti boste želeli okolje, ki odraža vaš izvrsten okus.

Odnosi bodo najpomembnejši, zato jim posvetite več pozornosti.

Previdni bodite pri iskanju pozornosti zunaj dogovorjenih meja. Ker se boste trudili, da bi bili vsi srečni in angažirani, se lahko znajdete v skušnjavi. Opomnite se, da je vaša sreča bolj pomembna od zunanjih dejavnikov in tujih mnenj. Pravi mojstri boste pri sprožanju novih pobud. Pri vseh prizadevanjih boste upoštevali več perspektiv, pomembno pa je tudi, da sledite svoji intuiciji.

V ljubezni boste s tem vplivom neustavljivi romantiki, obdarjeni s številnimi prijetnimi komplimenti.

Zvesti in predani se boste trudili, da bi bil vaš ljubezenski odnos čim bolj izpopolnjen. O drami tokrat ne bo sledu, saj se boste znali ob vsaki težavi poglobiti in se pogovoriti. Vaša obsedenost z ravnotežjem se lahko razširi tudi na druga področja življenja, kar lahko včasih vodi do zmedenosti. Za uspeh in težje delo boste potrebovali mirno okolje ter prijetne sogovornike, gužva in napetost bo vaša najhujša nočna mora.

Ustvarjalnost stopa v ospredje.

Umetnost, glasba, filmi, kino, zabava, vse, kar je povezano z ustvarjalnostjo, lepoto in glamurjem vas bo navdihovalo. Prav tako boste znali v vsaki situaciji uporabiti inteligenco, logiko in mentalne sposobnosti. Ustvarjali boste z dušo, polni nenavadnih idej, ki naj ne ostanejo samo v mislih.

Kaj vam prinaša Sonce v znamenju tehtnice?
Iskanje novih modnih oblik ali popestritev doma z novo dekoracijo ustvarja lepoto in harmonijo v zunanjem svetu, kar lahko občutno olajša iskanje miru znotraj.

Če si boste vzeli čas, da se ustavite in zaznavate stvari, ki so prijetne za oči, vam lahko ta vpliv pomaga uravnotežiti bolj stresne, grozljive situacije, s katerimi se srečujete. Pod vodstvom Venere je obdobje z energijo tehtnice povezano tako z lepoto kot z denarjem, zato boste težko rekli ne nečemu, kar vam bo všeč na prvi pogled.

V negativnem smislu boste čutili manj vitalnosti, moči in energije. Trpela bo vaša samozavest in morda boste dvomili vase, ne glede na to, kako prav imate. Zaradi neodločnosti se lahko ujamete v primež kritik in mnenj drugih, ki pa vas lahko še bolj zmedejo. Lahko se pojavi tudi samoobtoževanje, ki se mu skušajte izogniti saj vas vodi v introvertirane energije.

Preberite tudi S KATERIMI ZNAMENJI SE TEHTNICE V ŽIVLJENJU NE UJEMATE? in KARIERA TEHTNIC IN NAJBOLJŠA DELOVNA MESTA ZANJE


The post PRIHAJA USTVARJALNO OBDOBJE SONCA V TEHTNICI appeared first on Horoskop.si - Novice in zabava iz področja astrologije.