Pri Jagru so ugodnosti »črne« vse leto, ne le en dan!

V kolikšni meri izkoristite ugodnosti, ki jih trgovine pripravljajo v okviru »črnega petka«? Se bojite, da bo določenih artiklov zmanjkalo ali da boste nekatere ugodnosti zamudili?


V Trgovinah Jager se vam tega ni potrebno bati, saj lahko radodarne ugodnosti in izjemno visoke popuste, ki dosežejo tudi do 60 % ali celo več, koristite kar vse leto. Če ne verjamete, bo dovolj že, če se sprehodite po vašem najbližjem Jagru ali pa polistate po svežem katalogu, ki ga najdete tukaj.


Skupaj si oglejmo nekaj najvišjih popustov na artikle z oddelkov živil, tekstila in tehnike, ki vas bodo prepričali, da je v Jagru očitno kar vsak dan »črni petek«! Vse ostale pa kot vselej najdete v tedenskem katalogu!


1. 50 % popust na tekoči pralni prašek Der Washkonig


Za univerzalni tekoči pralni prašek boste ta teden v Trgovinah Jager s kartico ugodnosti Jagrovega kluba namesto 29,90 evra odšteli polovico manj, torej 14,95 evra.


2. 50 % popust na mehčalec Ornel


Za več vrst mehčalca Ornel boste s kartico ugodnosti Jagrovega kluba namesto 3,79 evra odšteli 1,89 evra.


3. 50 % popust na Milko Oreo


Tudi posladkate se lahko po polovični ceni, saj si lahko belo Milko Oreo namesto za 1,29 evra privoščite za 0,64 evra. Psst, napravite lahko tudi zalogo za praznična darila …


4. 50 % popust na piščančjo posebno Pipi


Panvitina piščančja posebna klobasa Pipi je lahko odlična priložnost za popoldansko malico, z Jagrovo kartico ugodnosti pa jo lahko kupite za 2,49 evra na kilogram.


5. 40 % popust na tirolsko klobaso


Tudi tirolsko klobaso lahko z Jagrovo kartico ugodnosti kupite ceneje – za 5,99 evra na kilogram.


6. 50 % popust na moške flanela srajce


V hladnejših dneh je ni čez flanelasto srajco, ki jo v Jagru dobite za 9,90 evra. Nič hudega, če je moška, povsem fino se jo da s kavbojkami in kakšnim modnim dodatkom kombinirati tudi v žensko kombinacijo!


7. Do 60 % popusta na vse, kar potrebujete za spanje


O, ja, pri nakupu vzglavnikov, odej, ležišč, nadvložkov in še marsičesa so popust v Jagru neverjetni in zares visoki! Potrebujete le Jagrovo kartico ugodnosti in ustrezno število zbranih točk!


8. 10 % popust na vse Einhell artikle iz zaloge


Tudi Jagrov oddelek tehnike skriva številne popuste, med zanimivejše pa gotovo sodi popust na vso zalogo izdelkov podjetja Einhell. Najdejo se kotni brusilniki, mokro suhi sesalnik, namizna tračna žaga, vrtalniki, paletni vozički …


9. Do 13 % popusta na nekatere peči za ogrevanje


V Jagru vedo, da nizke temperature že pritiskajo, zato so v ponudbo premišljeno dodali tudi popust na določene peči, ki ga lahko izkoristite z Jagrovo kartico ugodnosti.


10. 15 % popusta na drva v paleti


Toplo vam bo tudi z Jagrovimi bukovimi drvi ter nekaj prihranjenega denarja – za paleto boste z Jagrovo kartico ugodnosti in popustom odšteli 220,92 evra namesto 259,90 evra, kolikor drva stanejo brez posebnih ugodnosti.


11. Do 20 % popusta na televizorje


Tudi avdio-video tehnologij prevzemajo popusti, med katerimi pogled gotovo ujame razprodaja televizorjev – morda pa se prav tukaj skriva vaše letošnje božično darilo?


12. 34 % popusta na Bluetooth Stereo slušalke Style


Ko smo že pri darilih … brezžične slušalke v priročni embalaži za le 19,79 evra z Jagrovo kartico ugodnosti so vselej odlično darilo!


13. 50 % popusta na ročni in robotski sesalnik


Jagrova kartica ugodnosti in nekaj zbranih točk vam prinese tudi precejšen popust na ročni sesalnik, robotskega pa s kartico Jagrovega kluba in popustom dobite kar brez zbranih točk!


14. 50 % popusta na kuhinjske posode


Je že čas za novo elegantno kuhinjsko posodo v modni črno-beli barvi? Z Jagrovo kartico ugodnosti in 10 zbranimi točkami lahko izbirate med simpatičnimi kozicami, džezvo in loncem za mleko.


15. 29 % popusta na pralni stroj


Svoj popust dobi tudi bela tehnika, kjer lahko s kartico ugodnosti pralni stroj Tesla kupite kar 29 % ceneje, kar pomeni, da boste zanj namesto 419,99 evra odšteli 298,19 evra.


The post Pri Jagru so ugodnosti »črne« vse leto, ne le en dan! appeared first on maribor24.si.