Presstitucija in medijsko mafijaštvo v najbolj žlahtni obliki: Vukovićeva znova na plačilni listi Goloba!

Novinarka portala tranzicijske levice za medijske umore, Vesna Vuković, se kmalu seli v stranko Roberta Goloba. S tem prestopom v eno izmed levih strank se je znova izkazalo, kako skrajno pristranske novinarje in medije imamo v Sloveniji, ti pa so le podaljšana roka tranzicijske levice. Presstitucija – sprega med novinarji in politiko, je torej še kako živ pojav.


Zadnja novica, da se novinarka portala Necenzurirano, za katerega ni znan izvor financiranja, seli v politiko in to k stranki Roberta Goloba, niti ne preseneča in je pričakovana. Portal medijskega tajkuna Martina Odlazka je kar tri leta leta izvajal naročene medijske umore mimo vseh novinarskih standardov, sedaj pa je prišel čas za plačilo računov z zaposlitvijo v Gibanju Svoboda, kjer bo skrbela za stike z javnostjo in promocijo stranke pred prihajajočimi lokalnimi in predsedniškimi volitvami.Medijsko mafijaštvo

Spomnimo, da se je novinarska trojica Primož Cirman, Tomaž Modic in Vesna Vuković že pred prihodom na projekt Necenzurirano soočala celo z obtožbami neplačevanja davkov, prav državno podjetje Gen-I pod vodstvo sedanjega premierja Roberta Goloba pa je financiralo zasebno podjetje novinarke Vukovićeve, in sicer s 103 tisoč evri. Prav tako spomnimo, da so novinarje portala Necenzurirano večkrat videli na domu premierja Goloba. Korupcija gre z Vukovićevo v pisarno Golobove stranke sedaj še korak dlje in bo dobra tema za kakšno novo preiskovalno komisijo v državnem zboru.


Kako brutalno so se razbohotili novinarji Necenzuriranega pa pove podatek, da so Tomaža Modica vzeli za strokovnega sodelavca preiskovalne komisije državnega zbora, ki bo pod vodstvom še ene “neodvisne” novinarke v Gibanju Svoboda, Mojce Pašek Šetinc, izvajala lov na politične nasprotnike.


https://twitter.com/BojanPozar/status/1557054609763565569?s=20&t=ozhc5KtRVZnbAtSDPLKTHA