Poročilo Policijske uprave Celje: torek 27. 9. 2022 (z delovnega stroja ukradel luči, vlomil skozi okno in ukradel denar ter zlat prstan,…)

Na Operativno komunikacijski center Policijske uprave Celje so v zadnjih 24. urah obravnavali 210 klicev občanov. 61 klicev je bilo interventnih, dva nujna.


18 interventnih klicev je bilo s področja kriminalitete, 5 s področja mejnih zadev in tujcev, 28 s področja prometne varnosti in 15 s področja javnega reda in miru.


Prometna varnost:


Včeraj so policisti na našem območju obravnavali dve prometni nesreči, v katerih sta se lažje poškodovala voznik osebnega vozila in kolesarka ter dve prometni nesreči z materialno škodo.


Voznik osebnega vozila se je lažje poškodoval v prometni nesreči, ki se je zgodila na izvozu iz avtoceste v Šentrupertu, kjer mu je prednost izsilil voznik tovornega vozila.


Kolesarka se je lažje poškodovala v popoldanski prometni nesreči v Štorah, kjer je padla zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča.


Štirim voznikom, ki niso izpolnjevali pogojev za vožnjo, so zasegli vozila.


Javni red in mir:


Zaradi kršitev javnega reda in miru so včeraj ukrepali petkrat.


Kriminaliteta


V Križevcu, na območju Policijske postaje Slovenske Konjice, so obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec je v hišo vlomil skozi okno. Ukradel je denar in vrednejši zlat prstan.


V Velenju so včeraj obravnavali tatvino osebnega vozila znamke Honda CRV, kovinsko svetlo sive barve, registrskih številk CE TI 447. Storilec je vozilo ukradel s parkirišča podjetja.


V Velenju je neznani storilec na osebnem vozilu prerezal tri pnevmatike.


Z delovnega stroja, parkiranega na delovišču v Slovenskih Konjicah, je neznani storilec ukradel štiri luči.


M.T./PU Celje


The post Poročilo Policijske uprave Celje: torek 27. 9. 2022 (z delovnega stroja ukradel luči, vlomil skozi okno in ukradel denar ter zlat prstan,…) appeared first on Celje.info.