Poročilo Policijske uprave Celje: četrtek, 8. 11. 2018 (rop črpalke, iz odklenjene hiše ukradli 10 tisočakov)

V zadnjih 24 urah so celjski in koroški policisti obravnavali 19 prometnih nesreč. 3 prometne nesreče so se končale z lažjim telesnimi poškodbami, 16 pa z materialno škodo. Večkratnemu kršitelju cestnoprometnih predpisov smo zasegli vozilo.


Na področju kriminalitete smo obravnavali lahko telesno poškodbo, rop, 7 tatvin, 2 vloma, 3 poškodovanja tujih stvari, ter kaznivo dejanja Nasilja v družini. Policisti so 3-krat intervenirali na javnem kraju in 3-krat v zasebnih prostorih.


Rop – Žalec


Danes okoli 3. ure zjutraj smo bili obveščeni o ropu na bencinskem servisu Petrol v Žalcu. Neznani storilec je prišel v bencinski servis, z orožjem zagrozil prodajalcu ter zahteval denar. Odnesel je manjšo količino denarja. Policisti in kriminalisti so opravili ogled kraja dejanja ter zbirajo obvestila.


Vlom – Velenje


Vlomljeno je bilo v poslovni prostor v Skornem pri Šoštanju. Neznani storilec je pregledal prostore, vendar ni bilo nič odtujenega.


Vlom – Žalec


Vlom v poslovni prostor so obravnavali tudi policisti PP Žalec. Nepridipravi so pregledali prostore ter odnesli tri plašilne pištole vredne okoli 200 eur.


Tatvina denarja – Laško


V Laškem policisti obravnavajo tatvino denarja iz odklenjene stanovanjske hiše. Lastnik je oškodovan za okoli 10.000 eur.


Tatvina artiklov iz trgovine – Celje


Celjski policisti so obravnavali tatvino raznih izdelkov iz ene izmed trgovin v Celju.


Nasilje v družini – Laško


Na območju policijske postaje Laško smo obravnavali KD Nasilja v družini. Storilcu smo izrekli ukrep prepovedi približevanja.

Božidar Pezdevšek, višji samostojni policijski inšpektor II, Policijska uprava Celje


The post Poročilo Policijske uprave Celje: četrtek, 8. 11. 2018 (rop črpalke, iz odklenjene hiše ukradli 10 tisočakov) appeared first on Celje.info.