Policija razjasila okoliščine tragedije, v kateri sta ugasnili življenji motoristov: Bila je kolona osmih, ko se je zgodilo


Policija je po koncu preiskave sporočila podrobnosti hude tragedije, ki se je včeraj zgodila na regionalni cesti.


Policisti so v poročilo zapisali: “18. 10. 2019 ob 11.42 se je na regionalni cesti izven naselja Stranice, v občini Zreče, zgodila prometna nesreča, v kateri sta umrla dva motorista. 74-letni voznik osebnega vozila, doma z območja Policijske postaje Slovenske Konjice, ki je vozil iz smeri Slovenskih Konjic proti Vojniku, je iz neznanega razloga zapeljal na nasprotno smerno vozišče, po katerem je pravilno, v koloni, vozilo osem motoristov. Voznik osebnega vozila je trčil v prednji del motornega kolesa, ki ga je vozil 62-letni voznik doma z območja Kranja. Le ta je poškodbam na kraju podlegel. V vozilo 74-letnika sta nato trčila še motorista stara 61 in 69 let. 61-letni motorist je na kraju nesreče umrl. 69-letni voznik motornega kolesa se je v trčenju lažje poškodoval. Lažje se je v prometni nesreči poškodoval tudi 74-letni voznik osebnega vozila. Zaradi odstranjevanja posledic prometne nesreče je bila cesta na tem odseku tri ure zaprta za ves promet.”


The post Policija razjasila okoliščine tragedije, v kateri sta ugasnili življenji motoristov: Bila je kolona osmih, ko se je zgodilo appeared first on skandal24.si.