Pod Hudičevim mostom našli truplo, policija skuša ugotoviti, kdo je najdeni moški

Včeraj, 5. februarja ob 21.24 uri, je bila Policija obveščena o pogrešani starejši osebi (80-letnem moškem) na območju Zatolmina (Občina Tolmin), sporoča Dean Božnik in PU Nova Gorica. Policisti PP Tolmin so takoj po prijavi začeli izvajati aktivnosti za izsleditev pogrešanega moškega na širšem območju omenjenega kraja, vendar ga kljub intenzivnemu iskanju niso izsledili. Stekla je iskalna akcija pod vodstvom PP Tolmin in je bila okoli polnoči začasno prekinjena, policisti in reševalci so pregledali območje Tolminskih korit, strugo reke Tolminke (vse do sotočja z reko Sočo), številne bližnje pešpoti do bližnjih naselij, policistom z območja PU Nova Gorica so se včeraj pri iskanju pogrešanega pridružili tudi pripadniki drugih reševalnih struktur (tolminskim policistom se je včeraj pri iskanju pridružilo tudi večje število gasilcev PGD Tolmin, reševalci GRS Tolmin in drugi občani – skupno 35 ljudi).


Božnik piše: “Danes, 6. februarja ob 8. uri zjutraj, se je omenjena iskalna akcija pod vodstvom komandirja PP Tolmin na omenjenem območju nadaljevala, tudi tokrat pa so se tolminskim policistom pri iskanju pogrešanega pridružili še policisti gorske policijske enote PU Nova Gorica, pripadniki Gorske reševalne službe Tolmin, gasilci PGD Tolmin in vodnik reševalnega psa za območje Severne Primorske (skupno približno 30 ljudi). Nedolgo zatem oz. ob 8.35 uri je bilo v strugi reke Tolminke (pod Hudičevim mostom) najdeno moško truplo. Glede na okoliščine najdbe je mogoče sklepati, da gre za pogrešanega starejšega moškega ( z območja Upravne enote Tolmin), vendar bo

njegova identiteta dokončno ugotovljena in potrjena v nadaljnjem identifikacijskem postopku. Policija je v zvezi z omenjeno zadevo obvestila tudi pristojne pravosodne organe. Po prvih ugotovitvah obravnavanega primera ni bilo ugotovljenih znakov tuje krivde. Policisti PP Tolmin nadaljujejo z dodatnim zbiranjem obvestil, da bi ugotovili vse okoliščine v zvezi z najdenim truplom.”


The post Pod Hudičevim mostom našli truplo, policija skuša ugotoviti, kdo je najdeni moški appeared first on skandal24.si.