ODMEVNO: Ne boste verjeli kaj so lastniki apartmaja storili Slovenki, ki je rezervirala na bone!


Številni Slovenci smo se  turističnih bonov zelo razveselili.


Veliko jih je načrtovan dopust v tujini zamenjalo za oddih v domačem okolju.


Turistične bone je hotela izkoristiti tudi ta Slovenka, ki je zase in enajst drugih oseb v avgustu rezervirala apartma v Ribnici pri Pohorju.


Ob rezervaciji naj bi jih lastnica nastanitve prosila tudi za kopije dokumentov gostov, ki jih je uporabnica poslala.


Čez nekaj dni jo je lastnica poklicala in jokala, da jim je poplavilo apartmaje, zato morajo rezervacijo odpovedati.


Slovenka naj bi ji ponudila pomoč prijatelje pri izsuševanju, a naj bi jo ponudnica zavrnila. To se ji je zdelo sumljivo, zato so jo poklicali z druge številke in poskušali rezervirati isti termin.


Preberite si celotno zgodbo razočarane Slovenke. Obe plati zgodbe sicer še nista znani.”Dne 24. 7. sem preko te skupine od (…) dobila ponudbo za rezervacijo celotne hiše (…) (Ribnica pri Pohorju), za 12 oseb, od 21. 8. do 24.8. Ker je bila ponudba super, čeprav ne ravno poceni, smo hišo rezervirali, gospa je rezervacijo potrdila (!!!). Cela skupina si je rezervirala dopust za točno te datume.


Gospa je nato prosila za osebne dokumente zaradi plačila z boni. Takoj sem jih posredovala. Nato nekaj dni nisem prejela nobenega sporočila in sem se enkrat pisala, če je prejela mail. Nato mi je (…) dala številko, da naj jo pokličem. Ko sem jih poklicala, je jokala, da jim je apartmaje zalilo, da imajo poplave, naravna nesreča itd., in da hiša ne bo suha do našega termina in zato odpoveduje rezervacijo. Ker je v naši skupini prijatelj s podjetjem, ki se ukvarja z izsuševanje poplav, sem ji ponudila pomoč, ki jo je zavrnila.


To mi je bilo sumljivo. Danes smo (…) klicali iz druge številke in začudoma je hiša PROSTA na naše datume, ne duha ne sluha o kakšni poplavi.


Okej, če jim kot ljudje na osebnah nismo bili všeč, bi povedali tako, nočemo vas, ne damo vam… Bili bi iskreni, ne pa da so grdo lagali! Sicer ne vem kaj jo je zmotilo, morda ne prihajamo iz pravega konca Slovenije, morda je naših 1000 EUR manj vrednih kot od drugih turistov…


Tudi plačilo varščine nam ne bi bilo odveč, tako kot se to običajno stori. Tukaj lahko ugibam v neskončnost. Jasno pa je, da se lastniki apartmajev Mara norčujejo iz vseh ljudi, ki so jih dejansko prizadele poplave in imajo težave z domovi.”


 


The post ODMEVNO: Ne boste verjeli kaj so lastniki apartmaja storili Slovenki, ki je rezervirala na bone! appeared first on Viralko.si.