Odlični odzivi na družbenih omrežjih STO ob velikih športnih dogodkihV času globalno odmevnih športnih dogodkov, del katerih so tudi vrhunski slovenski športniki in ambasadorji slovenskega turizma, Slovenska turistična organizacija beleži povečano število interakcij na objavah na družbenih omrežjih Feel Slovenia. Niz komunikacijskih aktivnosti v času kolesarske dirke Tour de France zajema hitro in agilno komunikacijo predvsem na družbenem omrežju Twitter, na enem od najpomembnejših kanalov v času športnih dogodkov.


 


Kolesarska dirka Tour de FranceSlovenska turistična organizacija (STO) z objavami na družbenih omrežjih že tradicionalno podpira in spodbuja slovenske športnike, novice in čestitke ob njihovih uspehih pa deli z več kot 1,5 milijona sledilcev na družbenih omrežjih Feel Slovenia. Še posebej intenzivne so aktivnosti STO na tem področju  v času velikih športnih tekmovanj, kot je tudi trenutni največji globalni športni spekakel  – kolesarska dirka po Franciji, kjer se za zmago potegujejo tudi odlični  slovenski kolesarji, med njimi tudi vrhunski Tadej Pogačar. Tadej Pogačar  je skupaj  s Primožem Rogličem eden najvidnejših ambasadorjev slovenskega turizma.


 


STO ob Dirki po Franciji in drugih globalno odmevnih športnih dogodkih pripravlja niz komunikacijskih aktivnosti, ki spodbujajo interakcijo s sledilci prek različnih tipov objav. Objave so vsebinsko raznolike in obogatene z vrhunskimi vizualnimi elementi, ključni cilj aktivne in agilne komunikacije pa je izpostavitev Slovenije kot odlične destinacije za aktivna doživetja ter sodelovanje STO z vrhunskima kolesarjema in ambasadorjema slovenskega turizma, Rogličem ter Pogačarjem.Olimpijske igre Tokio 2020


 


Prav tako so izjemen odziv svetovne in domače javnosti zabeležile kvalifikacijske tekme slovenske košarkarske reprezentance, saj se je reprezentanci ponovno pridružil eden izmed najboljših košarkarjev na svetu in ambasador slovenskega turizma Luka Dončić. Slovenski košarkarji bodo tokrat prvič zaigrali na poletnih olimpijskih igrah, ki jih letos gosti Japonska #Tokyo2020, pridružujejo pa se olimpijski reprezentanci izjemnih športnikov, od judoistov, plezalcev, veslačev, atletov. Zanje bomo pesti držali tudi mi in glas o njihovih športnih podvigih razširili na naših družbenih omrežjih.Foto: objave na Twitter kanalu @sloveniainfo in Twitter oglas @fibaThe post Odlični odzivi na družbenih omrežjih STO ob velikih športnih dogodkih appeared first on Obalaplus.