Obutev izdala, da gre v resnici za Putinovega dvojnika?

Zazdelo se je, da se je ruski voditelj Vladimir Putin nasmejal pred kamero na enem izmed redkih obiskov v Moskvi, kjer ga je bilo mogoče videti v obutvi z nekoliko višjo peto, vendar poznavalci trdijo, da je šlo v resnici za njegovega dvojnika.


Predsednik je bil slikan v moških čevljih s peto, ki je bila nekoliko višja kot po navadi, da bi podaljšal svojo višino na srečanju s študenti moskovske državne univerze v sredo. Toda njegova nasmejana pojava je povsem v nasprotju z videoposnetkom prejšnjega dne, ko je bila desna roka mračnega 70-letnega diktatorja skrita pred očmi.Najnovejša trditev o dvojniku je prišla s Telegram kanala General SVR. Ta navaja, da je šlo v primeru nedavnega obiska za Putinovovega “glavnega dvojnika” – enega izmed domnevne ekipe igralcev, ki so bili podvrženi plastični operaciji, da bi posnemali bolehnega in pogosto odsotnega Putina. “Tekom javnega srečanja s študenti so mnogi opazili nekaj nenavadnosti in fizioloških značilnosti predsednika,” so navedli na kanalu. “Človek, podoben Putinu, za razliko od originala, se absolutno ni bal zadrževanja v bližini velikega števila malo znanih in popolnoma neznanih ljudi, kar za predsednika v zadnjih nekaj letih sploh ni značilno.”


Foto: epa


Foto: epa


Foto: Twitter


Razlike so opazili tako na obrazu kot v načinu obnašanja. “Leva ličnica dvojnika je bila otečena in se je nenaravno premikala skupaj s predsednikovo obrazno mimiko. Nenaravno povešena zgornja ustnica je posledica neuspešnega prilagajanja dvojnika originalu.” Prav tako pa so še pristavili, da je dvojnik prejel preveč injekcij botoksa.


“Slog smejanja dvojnika je drugačen od Putinovega, medtem ko so nekateri gibi videti omejeni,” so komentirali in dodali, da ta javni nastop predsednikovega dvojnika ni bil najbolj uspešen, vendar se ne da narediti nič, ker Putin pač ne more sodelovati na takih dogodkih. Že dolgo časa se govori, da Putin trpi za rakom in drugimi boleznimi.