Ob rojstvu je tehtal 7,3 kg. Kako izgleda zdaj? (video)


Ob rojstvu je tehtal 7,3 kg. Kako izgleda zdaj?

Ob rojstvu je bil največji dojenček na svetu. Američan Kevin Clark se je rodil leta 1983 v New Jerseyju in je ob rojstvu tehtal neresničnih 7,3 kilograma. V zgodovino se je zapisal kot največji dojenček, rojen v tej ameriški zvezni državi, in eden največjih rojenih na svetu.

Njegova mama Patricia Clark je bila šokirana, ko ga je prvič videla. Takoj se je pošalila, da mu bo morala kupiti nova oblačila, saj bodo tista, ki so jih zanj pripravili, premajhna.Zdaj je visok 205 centimetrov in tehta 136 kilogramov

Kevin je danes star 39 let in med odraščanjem je bil vedno višji od svojih vrstnikov. Pri 12 letih je bil visok 170 centimetrov, le nekaj let kasneje pa je zrasel do 195 centimetrov. Danes meri impresivnih 205 cm, težak je 136 kilogramov. Pravi, da ga ljudje znajo ustaviti na cesti, a ne zato, ker je bil nekoč glavna tema novic, temveč zaradi njegovih impresivnih dimenzij.

Edino, nad čimer se Kevin pritožuje, je, da so njegovi avtomobili pretesni, prhe prenizke in da se mora pogosto skloniti, ko vstopi v nekatere prostore.

Ne spreglejte…

Imajo starši, ki veliko govorijo, pametnejše otroke? 

Starši, ki veliko govorijo, vzgojijo pametnejše otroke, so potrdili znanstveniki z univerze v Yorku. Znano je namreč, da pogovor staršev z otroki pomaga pri njihovem razvoju. Strokovnjaki pojasnjujejo, da če želite, da so inteligentni, z njimi poklepetajte zgovorno kot z vsakim odraslim in jim pustite, da vas poslušajo… več tukaj.

Foto: iStock


Objava Ob rojstvu je tehtal 7,3 kg. Kako izgleda zdaj? (video) je bila najprej objavljena na Portal 24.