Luka Dončić si je tako simpatično privoščil speče soigralce

Naš zlati košarkarski deček Luka Dončić velja za enega najbolj priljubljenih košarkarjev sveta. Poleg izjemnega talenta namreč košarkar velja za prijaznega, prizemljenega in pozitivno naravnanega posameznika, ki ima izjemen smisel za humor. To je potrdil tudi tokrat, ko si je na simpatičen način privoščil svoje soigralce.


Preko priljubljene družabne aplikacije Instagram je Luka Dončić razveselil svoje sledilce, ko je delil fotografije svojih spečih soigralcev (med njimi Jako Blažiča in Eda Murića) iz letala na poti na Švedsko. Naše reprezentante namreč v nedeljo čaka nov izziv.Foto: Printscreen Instagram Story


Slovenski košarkarji so v četrtek v razprodanih Stožicah premagali Hrvaško s 97 proti 69. Že v prvi četrtini je tekmecem pobegnila za 25 točk. Slovenci so bili na nogah, dihali so s slovensko reprezentanco, ki sta jo tokrat dopolnjevala dva slovenska asa, Goran Dragić in Luka Dončić. Za Gorana Dragića je bil to zadnji nastop v državnem dresu pred domačo publiko.


Za Slovenijo je četrtkova tekma predstavljala predzadnjo tekmo v prvem delu kvalifikacij. V nedeljo naše košarkarje čaka še gostovanje v Stockholmu, v drugem delu pa novih šest tekem z nasprotniki iz skupine D – Nemčijo, Izraelom, Poljsko, Estonijo. Na svetovno prvenstvo, ki bo na Japonskem, Filipinih in v Indoneziji, se bodo uvrstile po tri najboljše ekipe iz vsake skupine drugega dela.Ni povsem jasno, kako so košarkarji reagirali, ko so videli Dončićeve objave. Najverjetneje pa ni pričakovati pretirane jeze, saj se je vedno nasmejani Dončić le malenkost pošalil.


Sara Kovač

The post Luka Dončić si je tako simpatično privoščil speče soigralce first appeared on Nova24TV.