Krški policisti sporočili tragično vest – v nesreči s strelnim orožjem življenje izgubil 24-letni policist

“Globoko pretreseni in prizadeti vas obveščamo o tragični nesreči, v kateri je življenje izgubil naš 24-letni sodelavec s PP Krško,” so sporočili iz PU Novo mesto. Kot so pojasnili, se je v prostorih omenjene krške policijske postaje danes zgodila nesreča s strelnim orožjem. 


V prostorih policijske postaje Krško se je danes odvila velika tragedija, v kateri je življenje izgubil 24-letni policist.Iz policijske postaje Krško so pojasnili, da svojcem in vsem policistom, ki so bili v času tragične nesreče na policijski postaji, “v teh težkih trenutkih nudijo vso potrebno podporo in psihološko pomoč.” Intenzivna preiskava vseh okoliščin dogodka je še v teku, po njihovih neuradnih informacijah pa sta bila v dogodek vpletena dva policista.


V kratkem se bosta z družino preminulega sestala tudi v. d. generalnega direktorja policije Boštjan Lindav in direktor PU Novo mesto Janez Ogulin. Policisti bodo več informacij o dogodku sporočili v izjavi za javnost ob 13.30 pred Policijsko postajo Krško, Cesta krških žrtev 55 v Krškem.


Ana Horvat

The post Krški policisti sporočili tragično vest – v nesreči s strelnim orožjem življenje izgubil 24-letni policist first appeared on Nova24TV.