Kakšne so možnosti Bojana Požarja po ovadbi vrhovnega sodnika in državne sekretarke, ker je poročal o nasilju njunega sina?!

Danes ob 10. uri dopoldne se moram kot osumljenec kaznivega dejanja kršitve tajnosti postopka (II. odstavek 287. člena kazenskega zakonik) pojaviti na Policijski postaji Ljubljana Moste (Tovarniška ulica 50), kot piše na vabilu, pa me bo zaslišal kriminalist Nikola Žeželj.


To je posledica dveh člankov o nasilju sina sicer precej razvpitega vrhovnega sodnika Miodraga Đorđevića in zdaj že bivše državne sekretarke na ministrstvu za pravosodje Tine Brecelj, danes zaposlene kot tiskovne predstavnice vrhovnega sodišča, na ljubljanski Osnovni šoli Poljane. Šlo je za temo, nesporno pomembno za javnost, pri čemer imena otroka seveda nismo javno razkrili:


(17. januar 2018)


Drama in upor na osnovni šoli Poljane. Sin vrhovnega sodnika in državne sekretarke z nožem in pretepi ustrahuje sošolce!


(1. februar 2018)


Jelinčič zaradi varstva hčerke uredil po svoje. Oče fanta in vrhovni sodnik Đorđević pa grozi Jelinčiču in zdaj še medijem!


Po naših dosedanjih informacijah se je predkazenski postopek zače