Izsledili smo Miklavža in ugotovili, kje kupuje darila!

Oh, pa je le nastopil praznični mesec, naš najljubši v letu! In takoj z njim prihaja že prvi dobri mož, ki smo ga predčasno in na njegovo veliko nejevoljo zasačili kar med nakupovanjem v Jagru!


Ker smo ga seveda želeli fotografirati, nas je stari mož v zameno za njegov seznam daril poprosil, da fotografijo zadržimo zase … No, smo pa dobili vsaj pravi pravcati Miklavžev seznam darilc, ki jih najdete kar v vašem najbližjem Jagru!


Seznam seveda delimo z vami in vas vabimo, da letošnja Miklavževa darila sestavite v duhu tradicije in tradicionalnih Miklavževih daril.


Skrivni Miklavžev seznam daril


1. Suho sadje


Na vrhu Miklavževega seznama se je znašlo suho sadje, ki je očitno za našega starega moža pri sestavljanju daril res obvezno, v nakup pa priporoča Leštanove jabolčne krhlje za 2,19 evra ter suhe fige Kalifa za 1,39 evra.


2. Sladkarije


Ob zdravem suhem sadju se Miklavž malce omehča in svojim obdarovancem privošči tudi nekaj sladkega, pri čemer se je v Jagru med bogato ponudbo sladkarij kar malce izgubil. Priporočal nam je nakup čokolade Kinder za 1,09 evra, čokolade Milka Oreo po akcijski ceni za 0,64 evra, čokolade Jimmy Fantastic po akcijski ceni za 1,19 evra, prišepnil pa nam je tudi, da v novem Jagrovem katalogu najdemo kar celo stran Miklavževe sladke ponudbe, kjer se skriva vse od Haribo bonbonov do kultnih bonbonier Bajadera, Fontana


3. Klementine in pomaranče


Miklavževih daril seveda ni brez vitamina C v okrogli obliki – brez klementin in pomaranč, seveda! Zares sočne in sladke najdete na Jagrovih oddelkih sadja in zelenjave po ceni 1,29 evra na kilogram!4. Parklji


Še en tradicionalen del Miklavževega darila manjka – sveže pečeni parkelj! Res sveže pečen vas bo v Jagrovi pekarni pričakal po res ugodni ceni, za le 0,99 evra na kos!


5. Nekaj za pogret’


Miklavž nam je priporočil, da v naša darilca denemo še nekaj »za pogret’«, kaj izbrati, pa je prepustil nam. Poneslo nas je predvsem k božičnemu čaju 1001 cvet za 1,69 evra, v katerem se omamno mešata jabolko in cimet. Za ljubitelje kave svetujemo tudi nakup kavnih kapsul Dolce Gusto, ki jih lahko v vseh Jagrovih trgovinah ta teden dobite kar 20 % ceneje!


Pogrejejo lahko seveda tudi kape, ki jih na Jagrovih oddelkih tekstila ne manjka, na voljo pa so v vseh možnih barvah, oblikah in vzorcih, Miklavževemu darilu pa jih lahko priložite že za 6,99 evra. Morda pa bi raje kot kapo rokavice ali nogavice? Tudi te so odlična ideja!


6. Za veselje v očeh


Ne, družabne igre nikakor niso zastarele, ampak so še posebej danes izvrstna priložnost, da svojim dragim ob zabavi podarite priložnost za skupno preživljanje časa. V živo. Brez digitalnih motilcev. To priporoča tudi Miklavž, ki nam je svetoval, da izkoristimo točke na svoji Jagrovi kartici ugodnosti ter družabne igre Monopoly, Activity in Nosopis kupimo precej ugodneje!


Vas je že prijel duh okraševanja?


Ko so Miklavževa darilca nared, je čas, da malce prazničnega duha vdihnemo tudi svojemu domu. Ni potrebno pretiravati, saj si lahko tisti glavni del okraševanja prihranite za drugo polovico decembra. Dovolj je le krasna božična zvezda za 3,99 evra in nekaj LED vejic, ki bodo s kakšno vejico zelenja v domači vazi ustvarile zares čudovit praznični pridih.


Ste pristaši hitrega okraševanja? Potem se na Jagrove oddelke tehnike podajte že kar sedaj, ko je ponudba božičnih smrek, lučk in okraskov še največja!


The post Izsledili smo Miklavža in ugotovili, kje kupuje darila! appeared first on maribor24.si.