Inšpekcija po Sloveniji zaprla 44 gostiln. Na območju KiO zgolj ena manjša kršitev, zaprli pa so nekaj gostiln v okoliciPOP TV je pridobil  inšpekcijske odločbe, ki jih je v lanskem letu izdala Uprava RS za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin. Kot navajajo so inšpektorji lani pregledali 956 obratov. Od pregledanih so za 44 gostinskih obratov izdali prepoved obratovanja, 260 pa je bilo lažjih kršitev.


Kot kažejo rezultati lanskih inšpekcijskih nadzorov, so inšpektorji na območju KiO odkrili zgolj eno manjšo kršitev v Podčetrtku, noben gostinski obrat pa ni bilo potrebno zapreti. Nekaj manjših kršitev so inšpektorji v bližnji okolici odkrili še v Petrovčah, Žalcu, Zrečah, Slovenskih Konjicah, na Polzeli, itd.. En gostinski obrat v Laškem in en v Slovenskih Konjicah pa so zaradi večjih kršitev začasno zaprli.


Kaj točno so inšpektorji odkrili najdete v spodnjem zemljevidu ki ga je objavil POP TV:*fotografija je simbolična


polovicka-rokomenta-simfonijaThe post Inšpekcija po Sloveniji zaprla 44 gostiln. Na območju KiO zgolj ena manjša kršitev, zaprli pa so nekaj gostiln v okolici appeared first on Kozjansko.info.