Horoskop za četrtek, 17. maj

OVEN


Fizično boste dovolj aktivni, zato tudi notranje bolj mirni in sproščeni. Dnevi so zelo ugodni za nove načrte, ki vam lahko obrnejo življenje na glavo. Zavedali se boste, da čas mineva in vsako priložnost je potrebno izkoristiti.


BIK


Prijeten trigon   vas bo osrečil in sanjali boste z odprtimi očmi. Ljubezen in vse kar se dotika čustev bo igralo pomembno vlogo, zato boste več kot zadovoljni z vsem doživetim. Čas je tudi ugoden za modne nakupe.


DVOJČKA


Zadovoljni boste, ker se vam bodo zadeve odvijale v želene smeri. Vsi napori, ki ste jih vlagali v svoje delo se vam bodo obrestovali in čaka vas zaslužena nagrada. Ukvarjali se boste z mislijo na potovanje.


RAK


Povečan boste imeli svoj notranji nemir, zato vložite veliko truda, da se zaposlite. Nekdo bo prebudil vašo domišljijo in obudil pretekle občutke, za katere ste bili prepričani, da se ne bodo vrnili.


LEV


Vaša energija bo tokrat usmerjena v pridobivanje materialnih dobrin in poslovno področje. Prav je, da niste nikoli zadovoljni s svojimi rezultati, vendar vam pretiravati ni potrebno. Dovolite si malce samohvale.


DEVICA


Zanesite se na svoj notranji glas, pravilno vas bo usmerjal in zlahka boste zlezli iz začaranega kroga. Bodite v medsebojnih odnosih taktni, kajti nekdo lahko s trmo in nepopustljivostjo prinese težave.


TEHTNICA


Bodite previdni in taktični pri neki delikatni zadevi, saj je od vaših korakov veliko odvisno za vašo prihodnost. Čustvene zadeve vas bodo osrečevale, saj vas ščitijo planeti. Večerne urice bodo nenavadne in vesele.


ŠKORPIJON


Čutili boste velik pretok nove, sveže energije in od vas je odvisno, kako jo boste izkoristili. Veliko lahko naredite na poslovnem področju, veliko tudi na osebnem. Dali boste povabilo in bili srečni zaradi tega.


STRELEC


Pazite, da ne boste pretiravali pri svojih zahtevah, saj drugi morebiti ne bodo zmogli opraviti vsega tako hitro kot vi sami. Nekoga boste prepričali v svoj prav in nehote povzročili zmedo.


KOZOROG


V tem času si boste pridobili mnogo znancev in prijateljev, nekdo se vam bo pa še posebno vtisni v srce. Čustva in ljubezen bodo tudi vas ponesla visoko med oblake, imeli boste tudi potrebo govoriti o svojih doživetjih.


VODNAR


Ugotovil boste, da nekdo potrpežljivo čaka na znak vaše naklonjenosti, vendar nikar ne hitite. Na delovnem področju boste morali urejati neke zmešnjave. Nikar se ne obremenjujte za malenkosti.


RIBI


Pri neki odločitvi boste imeli srečo, saj boste izbrali najbolj ugodno možnost. Hitro se bo pokazal konkreten rezultat, zato razloga za neučakanost ne boste imeli. V ljubezni boste srečni in čaka vas romantičen večer.


 


HOROSKOP JE TOKRAT ZA VAS NAPISALA ASTROLOGINJA GORDANA, KI JO LAHKO POKLIČETE NA 041 404 935 ALI OBIŠČETE NA FB STRANI ASTROLOGINJA GORDANA. DOLORES JE DOSEGLJIVA NA 041 519 265041 519 265 IN NA 090 64 30 (CENA POGOVORA JE 2,19€, OZ PO CENIKU VAŠEGA OPERATERJA) IN NA FB STRANI DOLORES ASTRO.