Gorica v kvalifikacijah brez Gambijca in Španca


Gorica v kvalifikacijah brez Gambijca in Španca

Goričane konec julija čakajo dodatne kvalifikacije za povratek med elito. Danes so dosegli dogovor z Orijentom, da se pripravljalni dvoboj odigra, vendar ga bo gostila Reka. V dodatnih kvalifikacijah Goričanom ne bosta na voljo Gambijec in Španec.

“Na žalost je Lamin Colley med pripravami na spomladanski del prvenstva na enem izmed treningov staknil zelo neprijetno poškodbo kolena, ki ga je za daljše obdobje oddaljila od nogometnih igrišč. Rehabilitacija poteka po načrtih, njegov povratek pa se okvirno pričakuje v mesecu septembru. Žal v dodatnih kvalifikacijah ne bo na voljo niti zadnja okrepitev Pablo Pallares, saj je zaradi zdravstvenih težav v družini, kmalu po sklenitvi sodelovanja, izrazil željo, da s klubom sporazumno prekine sodelovanje in se vrne v Španijo,” je za klubsko spletno stran dejal Miran Burgič.


Z nekaterimi nogometaši so dosegli dogovor o podaljšanju sodelovanja, z nekaterimi pa se še pogajajo:  “Trenutno smo že sklenili dogovor o kratkoročnem podaljšanju pogodb s Tinetom Kavčičem, Diegom Bardanco in Bede Amarachi Osujijem. Zelo blizu dogovora smo tudi z igralci, ki so pri nas na posoji (Mateo Itrak, Matic Paljk in Victor Verdu Aliaga), ampak končnega dogovora še nismo dosegli.”