FOTO: V dve slikah: Kaj se zgodi s fanti iz Jankovićevega sistema, ko se razkrije, da so si prisvojili nekaj, kar jim ne pripada


V petek smo eksluzivno razkrili prevaranta iz Energetike Ljubljana, podjetja iz sklopa Javnega holdinga Ljubljana Marka Agreža, ki se je vsaj od februarja 2018 podpisoval z nazivom doktor, torej dr. Marko Agrež, čeprav se ne bi smel. Zakaj, lahko preberete na povezavi.


Tako je bil Agrež še v petek, kakšno uro pred našo objavo na spletni strani ljubljanskega javnega podjetja podpisan z doktorskim znanstvenim nazivom.Spletna stran Energetike Ljubljana 6.9.2019.In kaj se je z lažnjivcem iz kroga ljubljanskega župana Zorana Jankovića zgodilo? Dejansko nič, še vedno je tehnični direktor v javnem podjetju, le laž je pobrisana.Foto: Spletna stran Energetike Ljubljana 10. 9. 2019.Ali bodo pristojni z ministrstva za izobraževanje zoper Agreža ukrepali, bomo spremljali.


The post FOTO: V dve slikah: Kaj se zgodi s fanti iz Jankovićevega sistema, ko se razkrije, da so si prisvojili nekaj, kar jim ne pripada appeared first on skandal24.si.