[Foto] Huligani znova izvajali nasilje in vandalizirali ljubljanske ulice! Tako razdejanje so puščali za seboj!


Protestniki so med “pohodom” po Ljubljani za seboj puščali sledi v obliki razbitih kant za smeti, ki so jih puščali sredi ulic. Prav tako so proti policiji metali pirotehnična sredstva, kamne, steklenice in druge predmete. Tudi tokrat so ovirali novinarje.


Čeprav je bil shod okoli 17.30 ure razpuščen, policija pa je morala uporabiti vodni top, so protestniki krenili iz centra Ljubljane proti Tržaški cesti in se nato preko Rožne doline in Tivolija vračali nazaj v središče prestolnice. Udeleženci shoda so se nato skušali prebiti v bližino hotela Intercontinental, kjer je nastavljen del delegacij vrha EU na Brdu, a jih je policija tudi tu pričakala. Protestniki so zopet ovirali delo novinarskih ekip, ki so poročale o dogajanju. Protestniki so proti policiji metali pirotehnična sredstva, kamne, steklenice in druge predmete.Za seboj pa so vandalizirali in puščali za seboj razbite kante za smeti sredi cest in ulic. Protest sicer še ni končan, saj se posamezne skupine še vedno premikajo po Ljubljani, še vedno kroži helikopter, slišijo se glasne sirene policije.Foto: Top News
Foto: Top News
Foto: Top News
Foto: Top NewsSara Kovač


 

The post [Foto] Huligani znova izvajali nasilje in vandalizirali ljubljanske ulice! Tako razdejanje so puščali za seboj! first appeared on Nova24TV.