Ekskluzivno - že druga ovadba Tonina?! Ko direktor NPU naroči izbrani kriminalistki: Začnite vse, kar se da, proti vladi.


Povsem očitna povračilna vojna Marjana Šarca in Damirja Črnčeca proti Mateju Toninu, predsedniku NSi ter ministru za obrambo, zaradi vodenja Knovsa med mandatom Šarčeve vlade, se - prek kadrov, ki jih je Črnčec pod Šarcem inštaliral znotraj policije in NPU - ne samo na polno nadaljuje, ampak celo še stopnjuje. In se zdaj tudi odlično vklaplja v splošne politične spopade proti Janševi vladi.


POGLEJTE, ZA KAJ TOKRAT NPU OVAJA TONINA


Potem ko je pred dnevi v medije - prek Jureta Tepine, urednika portala 24ur.com, skozi katerega svoje zadeve lansirata Damir Črnčec in LMŠ - prišla ovadba zoper Tonina in Žana Mahniča, državnega sekretarja za nacionalno varnost v Janševem kabinetu, in prej podpredsednika Knovsa, povezana z domnevno nezakonitim nadzorom obveščevalnih služb, konkretno vojaške obveščevalne službe (OVS) v razvpitem primeru vojaškega poveljnika Mihe Škerbinca, se - po naših zanesljivih informacijah - zoper Tonina pripravlja še ena ovadba, ki naj bi v javnost prišla prihodnji mesec