Družinska tragedija dobiva nove razsežnosti! Babico naj bi ubila slovenska pevkaPreiskava smrti 85-letne ženske v Bertokih še poteka, policisti pa so danes odvzeli prostost 31-letni osumljenki kaznivega dejanja uboja. Po poročanju medijev naj bi šlo za vnukinjo žrtve, a vodja sektorja kriminalistične policije Policijske uprave (PU) Koper Dejan Grandič zaradi interesa preiskave v izjavi medijem podrobnosti ni želel potrditi.
Včeraj zvečer se je v Bertokih zgodila družinska tragedija, po neuradnih podatkih naj bi 31-letna pevka Maja Tripar ubila babico.


Posted by Primorska24.si on Wednesday, 7 April 2021
Policijo je v torek zvečer poklical moški, ki je v Bertokih na domu našel mrtvo 85-letno žensko. Kot so zjutraj sporočili s PU Koper, zadevo obravnavajo kot sum kaznivega dejanja uboja. Grandič je v današnji izjavi medijem pojasnil, da policijske aktivnosti še potekajo, preiskovalna sodnica je odredila obdukcijo. Policija zadevo preiskuje kot sum storitve kaznivega dejanja uboja, za kar je zagrožena zaporna kazen od pet do 15 let.


po neuradnih podatkih naj bi 31-letna pevka Maja Tripar ubila babico, piše portal primorska24.si.

Doslej so policisti z ogledom kraja dejanja ugotovili, da je bil za uboj uporabljen oster predmet. Osumljenke za zdaj še niso zaslišali, ostaja pa v policijskem pridržanju.


The post Družinska tragedija dobiva nove razsežnosti! Babico naj bi ubila slovenska pevka appeared first on skandal24.si.