Dnevni horoskop za torek 30. novembra 2021


Dnevni horoskop za danes, torek 30. novembra 2021Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za torek 30. novembra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, svetovni dan boja proti smrtni kazni. Prisotno bo tehtanje med dvema možnostma, katera izbira bi bila ugodnejša, ali kako združiti dve možnosti v enovitost, tako v osebnem, kot v poslovnem smislu.

Horoskop nasvet za današnji dan: Poudarite tokrat stanje zavesti, ki zahteva premagovanje ega, poglobitev in zaupanje globljim notranjim vidikom.

horoskop.si
Luna je v znamenju Tehtnice
Luna je v znamenju Tehtnice

Danes bo za vas zelo pomembno, da vas okolica sprejme ter podpira. Na vsakem koraku boste iskali pravo pot za dialog in razumevanje, konflikti vas bodo močno vznemirjali, izogibali se boste spopadu. Prizadevali si boste za dosego višje duhovne stopnje, saj je tehtnica znak razpetosti med telesom in duhom. Umetnost in glasba vas bosta v teh dneh pomirili in vam pomagali poiskati vaše bistvo. V dobri družbi boste s prijetnim kramljanjem zagotovo našli svoje mesto. Odvisni boste od razpoloženj, hitro se lahko izgubite, vendar lahko nato hitro postanete strastni in predani, tudi zvestoba vam bo v teh dneh ključnega pomena.

Formira se resnična zavest, slaba stran pa je neodločnost, mlahavost, nihanje iz ene skrajnosti v drugo.

V tem času se nikar ne lotite težjega dela in ne sprejemajte pomembnih, večjih odločitev. Sedaj je pravi čas da se dogovorite, sklenete kompromis in se podate na ljubezenski sestanek. S svojim šarmom boste z lahkoto osvojili ljubljeno osebo.


Človek ne more biti bolj iskren, kot je takrat, ko prizna, da laže.


Mark Twain
Rojeni v znamenju Strelca in dogodki na današnji dan:


  • Winston Churchill, angleški politik, slikar, pisatelj


  • Clyfford Still, ameriški slikar


  • Marjan Jerman, slovenski novinar  • Damjan Močnik, slovenski skladatelj, zborovodja, glasbeni pedagog


  • Andrej Murenc, slovenski dramski igralec

Na današnji dan je bila Kristalna palača v Londonu uničena v požaru. Celjski grofje povzdignjeni v državne kneze. Japonska in Kitajska podpišeta pakt o sodelovanju. U Tant postane generalni sekretar OZN. Barbados postane neodvisna država. Južni Jemen razglasi neodvisnost od Združenega kraljestva. Michael Jackson izda Thriller, najbolje prodajani glasbeni album vseh časov. Rodil se je Anton Cestnik, slovenski rimskokatoliški duhovnik, politik in Mark Twain, ameriški pisatelj. Umrl je Oscar Wilde, irski pisatelj, pesnik, dramatik in Paul Walker, ameriški filmski igralec.


Umetnikovo srce je njegova glava.


Oscar Wilde


Kako boste danes delovali na področju ljubezni?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste na področju ljubezni prijazni, topli in sočutni.


Katera znamenja zodiaka se boste danes najlažje prilagajala ljudem in situacijam?

V današnjem dnevu boste najbolj prilagodljivi rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOPHoroskop oven


Oven20. Mar - 20. Apr

Ljubezenske vibracije bodo zaradi lune v tehtnici izredno naklonjene. Če se nekomu resnično nočete odpovedati, potem storite naslednji korak in ne dovolite, da bi moral zopet brati med vrsticami.
Horoskop bik


Bik21. Apr – 20. maj

Ne zapletajte se v histerične dvoboje, saj že vnaprej veste, da bi lahko izgubili prednost. Niste še pripravljeni na izzive, ki zahtevajo nekaj predrznosti ter popolne zbranosti.
Horoskop dvojčka


Dvojčka21. Maj – 21. jun

Ne zapletajte se v histerične dvoboje, saj že vnaprej veste, da bi lahko izgubili prednost. Niste še pripravljeni na izzive, ki zahtevajo nekaj predrznosti ter popolne zbranosti.
Horoskop rak


Rak22. Jun – 21. jul

Poslovno področje bo zahtevalo veliko prilagajanja, energije in vztrajnosti. Nekaj bo tudi napetosti v odnosu s sodelavci, vendar bo vse odvisno od vas in vaše prirojene trme.
Horoskop lev


Lev22. jul – 22. avg

Ljubezen bo področje, v katerem ne morete ničesar načrtovati, pripravljati ali predvidevati. Z nekom razmišljata podobno, zato poskusita skupaj spoznati kakšno prijetno novost.
Horoskop devica


Devica23. Avg – 22. Sep

Popolnoma se boste z vplivom lune v znamenju tehtnice sprostili in povedali svoje mnenje umirjeno ter diplomatsko. Vse lahko uresničite, saj ste tokrat na pravi poti.Horoskop tehtnica


Tehtnica23. Sep – 22. okt

V ljubezni bo napočil pravi trenutek za več strasti. Slutite, da lahko pokažete kaj več, sicer pa počakajte do trenutka, ko boste našli prave besede. Nekdo vas bo prijetno navdihnil.
Horoskop škorpijon


Škorpijon23. Okt – 22. nov

Zaradi lune v znamenju tehtnice si zastavite več obveznosti kot doslej, tudi zato, ker imate dovolj energije. Vsekakor se potrudite ujeti trenutek in storiti več, še posebej v domačem okolju.
Horoskop strelec


Strelec22. Nov – 20. dec

Skušajte čim prej združiti prijetno s koristnim in poskusite priti do pomembnih informacij, ki vas bodo napolnile z zadovoljstvom. Nekdo vam bo končno vrnil uslugo.
Horoskop kozorog