Dnevni horoskop za sredo 23. septembra 2020


Dnevni horoskop za danes, sredo 23. septembra 2020.


Dnevni horoskop, sreda 23. september 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, dan slovenskega športa. Nič več se ne boste vrteli okrog podrobosti, rast prihaja spontano in ujeli jo boste lahko le brez kompliciranja.


Dnevni horoskop smernica za astro znamenja: Danes boste razmisli o tem, da ste mnogo življenjskih potreb in radosti prisiljeni zapostaviti zaradi vse hitrejšega življenjskega ritma.


Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna je v znamenju strelca


Življenjskih težav se ne boste ustrašili, saj boste strmeli k temu, da objamete svet in se povečate obzorje. Poletite k novim dogodivščinam naproti, proti neznanemu. Mikale vas bodo nove avanture, ki bodo potekale v duhu spontanosti, resnih razmerij v tem času ne boste poglabljali. S svojim sarkazmom lahko celo koga užalite, zato bolj skrbno izbirajte svoje besede.


Danes boste nesebični in odprtega srca, vendar samovoljni in kljubovalni. Področja, ki bodo izpostavljena so meditacija, filozofija, psihologija, iniciacija, samo realizacija ter dolga potovanja.


Danes praznuje Katarina Čas: Astro profil


Njeno Sonce se je ob njenem rojstvu nahajalo v prvi dekadi Tehtnice, kar pomeni, da je njena pot do dosežene samozavesti daljša in veliko bolj zapletena. Tehtnica predstavlja veliko stvari, v prvi vrsti odlično presojo, občutek za sočloveka, izbran okus, pošteno igro, pravičnost in harmonijo. Z Marsom v znamenju Tehtnice v X. hiši je privlačna in odprta. Zanjo je pomembno, da dovolj časa preživi sama s sabo, saj tako lažje najde mir v sebi. Je zelo miroljubna, sočutna in nežna. Ima naravni dar za vse poklice, ki so povezani s pomočjo drugim ljudem.


Jupiter v znamenju Dvojčkov v IV. hiši ji podarja razigranost in prijetnost. Pomanjkanje volje v situacijah, kjer ni dovolj interesa. Borba s samim sabo, še posebej takrat, ko je užaljena, ko se ji godi krivica. Naučiti bi se morala biti sigurna vase in zaupati ljudem okoli sebe. Vendar le do takšne mere, da ne bodo izkoriščali njenih čustev.Živi za danes! Počasi umira, kdor postane suženj navad, ki si vsak dan postavlja iste omejitve, kdor ne zamenja rutine, kdor si ne upa zamenjati barv, kdor ne govori s tistimi, ki jih ne pozna.Pablo Neruda


Kaj pravi dnevni horoskop za sredo, 23. september 2020?


Rojeni v znamenju tehtnice in dogodki na današnji dan:


Ray Charles Robinson, ameriški pevec soula

Julio Iglesias, španski pevec

Bruce Springsteen, ameriški rock glasbenik

Paolo Rossi, italijanski nogometaš

Zvonko Černač, slovenski politik in pravnik


Na olimpijskih igrah v Sydneyju so za zlati dan slovenskega športa poskrbeli strelec Rajmond Debevec ter veslača Iztok Čop in Luka Špik. Rodil se je Aldo Moro, italijanski premier in Kublaj Kan, mongolsko-kitajski cesar. Umrl je Aci Bertoncelj, slovenski pianist, pedagog in Ignacij Borštnik, slovenski gledališki igralec, režiser. Kot tudi Pablo Neruda, čilski pesnik, diplomat, nobelovec.


Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Tedenski Lunin horoskop


Dnevni horoskop, sreda 23. september 2020Horoskop oven


Oven20. Mar - 20. Apr

Časa bo danes dovolj za vse, kar bi radi počeli. Vse je odvisno od vtisa, ki ga boste pustili, zato k stvarem pristopite optimistično in energično, saj boste tako najuspešnejši.
Horoskop bik


Bik21. Apr – 20. maj

Dan z luno v strelcu bo prava svetla točka, posebno kar zadeva stike. Pričakovali ste drugačno energijo, okoliščine vas prepričujejo, da presenečenjem še zdaleč ni konca.
Horoskop dvojčka


Dvojčka21. Maj – 21. jun

Določenih stvari ne morete končati tako kot ste vajeni običajno. Ne rinite z glavo skozi zid, sicer boste na koncu le precej zamorjeni. Pazite v odnosih s prijateljem, ki ni iskren.
Horoskop rak


Rak22. Jun – 21. jul

Marsikaj se vas ne bo dotaknilo tako kot nekoč. Takšen razplet vas nekoliko preseneča, saj ste se za iste stvari včasih burno odzivali. Vsekakor si vzemite več časa tudi za ljubezen.
Horoskop lev


Lev22. jul – 22. avg

Luna v strelcu vam bo izredno naklonjena. Končno boste dobro razpoloženi, z občutkom, da lahko prav vse premaknete sebi v prid. Zato ne oklevajte, nadaljujte kjer ste začeli.
Horoskop devica


Devica23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop, sreda 23. september 2020


Ko boste sešteli vse razloge, vam bo jasno, kaj se vam najbolj obrestuje. Potem boste nadaljevali s čisto vestjo. Z energijo lune v strelcu boste razpoloženi tudi za srečanja.Horoskop tehtnica


Tehtnica23. Sep – 22. okt

Privoščili si boste nekaj, o čemer ste v preteklih dneh le razmišljali. Pravzaprav ni razlogov, da bi vse skupaj znova preložili. Le popazite, kaj boste izjavljali, saj bo draga oseba posesivna.
Horoskop škorpijon


Škorpijon23. Okt – 22. nov

Umirjenost in zbranost vam lahko pomagata pri težjih delovnih opravkih. Stiki z nekom, ki prihaja bodo odlični. V ljubezni boste s pomočjo lune v strelcu radovedni.
Horoskop strelec


Strelec22. Nov – 20. dec

Najprej boste začutili olajšanje, saj se določene zadeve premikajo na pravi način in z nekom bosta končno našla skupni jezik. Previdno, ne zaupajte na prvo besedo, zahtevajte dejstva.
Horoskop kozorog


Kozorog21. Dec – 19. jan

Nič vas danes, ko bo luna v strelcu ne ustavi, niti stvari, na katere ste se po navadi odzivali preveč čustveno, ker so vas morda motile. Tokrat se boste z vsem spopadli pogumno.
Horoskop vodnar


Vodnar20. Jan – 18. Feb

Stvari se počasi premikajo v pozitivno smer, vendar ne gre čez noč. Vseeno bo mogočih še nekaj sitnosti, in sicer okoli domačih vprašanj. Ne odzivajte se preostro, saj vam lahko zamerijo.
Horoskop ribi


Ribi19. Feb - 20. mar

S kopico besed boste zelo malo povedali, uspelo pa vam bo napraviti dober vtis med ljudmi, ki jih cenite. S pomočjo vibracije lune v strelcu bi se lahko iz tega razvilo nekaj več.


Preberite tudi tedenski lifestyle astro namig ali mesečni horoskop.The post Dnevni horoskop za sredo 23. septembra 2020 appeared first on Horoskop.si - Novice in zabava iz področja astrologije.