Dnevni horoskop za soboto 19. septembra 2020


Dnevni horoskop za danes, soboto 19. septembra 2020.


Dnevni horoskop za soboto 19. september 2020. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Konjunkcija med Luno in Merkurjem vam danes prinaša nemir, gibanje, urejanje pomembnih zadev in veliko vsakdanjih opravkov.


Dnevni horoskop smernica za astro znamenja: Vaš odnos do samega sebe bo danes uravnotežen, saj boste znali ohranjati svoj jaz in ne boste počeli stvari samo zato, da bi nekomu ustregli.


Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Danes zvečer ob 20.33 uri preide luna v znamenje škorpijona


Tekom dneva boste še čutili vpliv lune v znamenju tehtnice. Odvisni boste od razpoloženj, hitro se lahko izgubite, vendar lahko nato hitro postanete strastni in predani, tudi zvestoba vam bo danes ključnega pomena. S svojim šarmom boste z lahkoto osvojili ljubljeno osebo.


Formirala se resnična zavest, slaba stran vpliva pa je neodločnost, mlahavost, nihanje iz ene skrajnosti v drugo. Zato se nikar ne lotite težjega dela in ne sprejemajte pomembnih, večjih odločitev.


Zvečer ko vas objame luna v znamenju škorpijona, pa svoje strupeno želo znamenja, ki ni samo neizprosno orožje, temveč tudi orodje, ki omogoča sungirati realnost, da se lahko pomakne globlje v srce skrivnosti, čas zavihti v velike spremembe, globine, smrti in zaglobljenih skrivnosti.


Vaša erotična moč bo v dneh z luno v škorpijonu potreba, da bi prodrli v bistvo stvari, sprejemali boste samo svoje lastne zakonitosti in težko se boste soočali z avtoriteto. Prihaja močna volja ter veliko bolj razčiščen odnos do življenja. Notranje boste nemirni, izrazito individualno usmerjeni. Napadi tesnobnosti v teh dneh niso izključeni.


Danes praznuje Twiggy : Astro profil


Njeno Sonce, ki se nahaja v znamenju Device ji dodaja natančnost, preciznost in občutek za estetiko, po katerem je znana. Je izjemno družabna oseba, duhovita in inteligentna, zelo prijetna v družbi in skoraj vedno jo opazijo, saj izžareva posebno privlačnost. Všeč ji je, ko se znajde v okoliščinah, ko lahko nekomu pomaga in pomaga resnično iz srca. Ima zelo veliko energije in je precej gospodovalne narave. Prizadeva si, da se stvari odvijajo po njeno in to hitro. Ima ognjen temperament. Je oseba, ki je sama sebi dovolj in se ponavadi zanese edino nase.


Označuje jo precejšnja egocentričnost in dramatičnost, poveličuje dnevne dogodke, ljubi novosti, trače in družabno življenje. Izžareva nekaj kraljevskega in plemenitega, njeno obnašanje pa zna biti tudi zelo hrupno in bučno, zato je za druge včasih naporna oseba.


Kaj pravi dnevni horoskop, sobota 19. september 2020?


Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:


Jeremy Irons, britanski igralec

Sunita Williams, ameriška astronavtka indijsko-slovenskega rodu

Cristiano da Matta, brazilski avtomobilski dirkač

Victoria Silvstedt, švedska igralka, pevka, fotomodel

Danielle Panabaker, ameriška filmska in televizijska igralka


Na današnji dan je bila ZR Jugoslavija izključena iz OZN. Rodil se je France Bezlaj, slovenski jezikoslovec in Ivan Hribar, ljubljanski župan. Umrl je Fran Maselj-Podlimbarski, slovenski pisatelj. Rodil se je tudi Bogdan Norčič.


Preberite tudi SINASTRIJA ODNOSA PRIMOŽA ROGLIČA IN LORE KLINC


Dnevni horoskop: sobota 19. september 2020


 Horoskop oven


Oven20. Mar - 20. Apr

Še malce potrpite in nikar ne bodite tako neučakani, saj bi vas lahko nekdo brez potrebe čisto narobe razumel. Premikajte se z manjšimi koraki, ki se bodo izkazali za primerne.
Horoskop bik


Bik21. Apr – 20. maj

Vedno, ko boste želeli biti direktni, se vprašajte, ali bo sogovornik to prenesel brez posledic, da si ne boste nabrali nepotrebnih zamer, ki bi vas samo spravile v slabo voljo.
Horoskop dvojčka


Dvojčka21. Maj – 21. jun

Ne morete se sprostiti, nekaj vas žene, da si zastavljate vedno več, da se nenehno premikate. Nekdo v domačem okolju vas bo morda presenetil z nekoliko kočljivim vprašanjem.
Horoskop rak


Rak22. Jun – 21. jul

Vaše misli bodo zaradi lune v tehtnici malce begale iz ene skrajnosti v drugo. Razpoloženje bo nihalo iz trenutka v trenutek. Na trenutke boste pa tudi nasmejani in sproščeni.
Horoskop lev


Lev22. jul – 22. avg

Nenavadno resni boste v pričakovanju novic v smeri določenega poslovanja. A vse se bo razpletlo dobro, čeprav z zamudo. Vseeno potrebujete veliko časa, da si priznate pomoto.
Horoskop devica


Devica23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za soboto 19. septembra 2020


Danes je vendar vikend, zato nikar preveč ne razmišljajte o poslovnih in finančnih zadevah. Pojdite na sveži zrak in si privoščite dolg klepet s prijatelji, ki vas vzpodbujajo.Horoskop tehtnica


Tehtnica23. Sep – 22. okt

Zavedati se boste začeli, da vam v resnici čisto nič ne manjka, zato boste večino časa nasmejani in dobre volje. Tudi ljubljena oseba vam bo naklonjena, še posebej v večernih urah.
Horoskop škorpijon


Škorpijon23. Okt – 22. nov

Vse gre naprej hitreje, kot ste predvidevali. Odklonite neko sodelovanje ali druženje. Morda vas bodo poskusili prepričati ravno v trenutku, ko boste najbolj utrujeni ali čustveno ranljivi.
Horoskop strelec


Strelec22. Nov – 20. dec

Izredno optimistični boste, kar se bo odražalo tudi v partnerskem odnosu. Pri dogovorih se držite tistega, kar lahko spoštujeta oba brez pomislekov. Imate izredno dober spomin, uporabite ga sebi v prid.
Horoskop kozorog


Kozorog21. Dec – 19. jan

Pokazali boste, da imate močne živce, predvsem v najkočljivejših trenutkih. Pomembno bo le, da nihče ne povzdiguje glasu, kar vas utegne zvečer, ko bo luna v škorpijonu spraviti iz tira.
Horoskop vodnar


Vodnar20. Jan – 18. Feb

Vaše obnašanje bo danes podobno nežnemu vetriču, ki zapiha le vsake toliko časa. Danes se boste težko sprostili, saj boste v mislih premlevali dogodke, povezane s preteklostjo.
Horoskop ribi


Ribi19. Feb - 20. mar

Več se boste v današnjem dnevu ukvarjali z domom in z družino, ki vam zadnje čase ogromno pomeni. Ves dan si boste želeli nečesa prijetnega, zvečer boste to z luno v škorpijonu tudi dobili.


Preberite tudi ZARADI ČESAR IZSTOPATE PRED OSTALIMI ASTRO ZNAMENJI?The post Dnevni horoskop za soboto 19. septembra 2020 appeared first on Horoskop.si - Novice in zabava iz področja astrologije.