Dnevni horoskop za petek 7. oktobra 2022

Dnevni horoskop za danes, petek 7. oktobra 2022Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za petek 7. oktobra 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskopsvetovni dan habitata. Nagnjeni boste k pogostim spremembam razpoloženja, zato boste morda težko razumeli, kaj čutite v globini. V enem trenutku boste morda navdušeni, naslednji trenutek pa vas bo premagala skrb. 

Horoskop nasvet za današnji dan: Če ostanete v vznemirjenem stanju, boste verjetno načeli kakšen konflikt. Močno boste zaznavali potrebo, da naredite vtis na druge.

horoskop
dnevni horoskopLuna je v znamenju Rib

Dnevi z luno v ribah simbolizirajo psihizem, tisti mračni notranji svet v katerem se komunicira z višjimi vodniki. Primanjkovalo bo stanovitnosti, povečana bo vaša sprejemljivost za vtise. Občutili boste odtujenost od realnega pogleda, vaše notranje doživljanje pa bo zelo bogato. Potreba po združitvi vas lahko prisili v žrtvovanje svoje lastne osebnosti. Težko boste v teh dneh ohranili določeno enotnost, saj boste ves čas nihali med danimi možnostmi ter podlegali vplivom. Težavam in zapletom se boste v tem času raje umaknili. Na trenutke boste obstali v svojem svetu domišljije in notranjih vizij.

Svoj obstoj boste opravičevali s koristnostjo, ali pa se boste znašli v svetu prividov.

Bližina vode vas bo prebudila. Ugodno za počitek, mirne oblike razvedrila, bivanje ob vodi, poslušanje glasbe, meditiranje in iskanje sprave. V komunikaciji boste bolj zadržani ter zmedeni, kar je lahko posledica manjvrednostnih kompleksov. Pojavila se bo odvisnost od spremenljivih razpoloženj, ljubezen pa bo bolj čustvene kot čutne narave.

Narava ni nikdar izdala srca, ki jo je ljubilo.

William Wordsworth
Danes praznuje Lara Komar: Astro profil

Sonce ima Lara v ozvezdju Tehtnice, zato je zelo privlačna, nežna in prikupna ženska, ki je pri nasprotnem spolu zagotovo opažena. Nagnjena je k zagovarjanju svojega delovanja, čeprav ve, da lahko zaradi neodločnosti upočasni proces dela ali napredka. Ker se ne želi nikomur zameriti, se največkrat znajde na sredini. Motivira jo delo v dvoje, saj je pretok energije takrat zanjo boljši. V ljubezenske mreže se pogosto ujame sama, saj si s pretiranim tehtanjem in nihanjem ne koristi najbolj.

V življenju potrebuje mir in harmonijo, zatočišče pred nemirnim svetom, zato bo partnerju, ki ga resnično ljubi, zelo zvesta in predana. Kot zelo dobra poslušalka rada tudi vrta v tuje skrivnosti, ki pa jih nikoli nikomur ne izda, ravno zato je prijateljica, ki bi si jo želel ob sebi vsak. Ne prenese večje množice ljudi, čeprav ji je družabno življenje zelo pomembno. Najbolj uživa, ko ima občutek, da nekomu veliko pomeni. Potrebuje veliko telesne aktivnosti, predvsem pa stika z naravo, ki ji pomaga duhovno rasti.

Rojeni v znamenju tehtnice in dogodki na današnji dan:

  • Žiga Laykauf, slovenski pesnik in publicist
  • Niels Bohr, danski fizik
  • Vladimir Putin, ruski predsednik
  • Vlasta Nussdorfer, slovenska pravnica
  • Toni Braxton, ameriška pevka
Na današnji dan James Rothman, Randy Schekman in Thomas Südhof dobijo nobelovo nagrado za medicino. Hosni Mubarak postane predsednik Egipta. Davo Karničar kot prvi smuča z Mount Everesta. Ustanovljena Nemška demokratična republika. Predstavniki ZDA, Sovjetske zveze, Kitajske in Združenega kraljestva v graščini Dumbarton Oaks zasnujejo predlog za ustanovitev OZN. Herbert Clark Hoover izvoljen za 31. predsednika ZDA. Rodil se je tudi Jack Rowley, angleški nogometaš in Martin Hočevar, slovenski politik, mecen. Umrl je France Kosmač, slovenski pesnik in ameriški astronom George Ogden Abell.

Žalostno je pomisliti, da narava govori in da človeški rod ne posluša.

Victor Hugo
Kako boste danes delovali na osebnem področju?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste zaznavali odtujenost od realnega pogleda, vaše notranje doživljanje pa bo zelo bogato.

Katera astro znamenja se boste pri delu težko zbrala?

Pri delu se boste težje zbrali rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: Mesečni horoskop OKTOBER 2022 ali SPADATE MED ŽENSKE, KI ZNAJO S SVOJIMI TAŠČAMI IN TASTI?Horoskop oven


Oven


20. Mar - 20. Apr

Vse, kar boste načrtovali bo spremljal čudovit občutek, prepleten z vonjem po uspehu. Nikar, tudi če se karkoli zaplete ne odnehajte, saj vam kmalu vse skupaj zaključilo pozitivno.Horoskop bik


Bik


21. Apr – 20. maj

Če ne boste preveč domišljavi boste pri delu spet dokazali, kako dober in zanesljiv sodelavec ste. Poskusite prisluhniti tudi tistim, ki o določenih stvareh razmišljajo drugače.


 Horoskop dvojčka


Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Trenutna čustvena situacija vas zaradi vpliva lune v znamenju rib precej utruja, zato je pomembno, da se z njo preveč intenzivno ne obremenjujete. Ko bo napočil čas, se bo vse rešilo.Horoskop rak


Rak


22. Jun – 21. jul

Natančnost boste poudarjali, kdor bo površen vam bo šel na živce. Izplača se vam potruditi in si olajšati zadeve tam, kjer lahko vplivate nanje s svojo neverjetno iznajdljivostjo.Horoskop lev


Lev


22. jul – 22. avg

Ker se boste z energijo lune v ribah ves čas dotikali podzavesti, si vzemite dovolj časa zase. Prav je, da se posvetite tudi svojemu telesu, ki bo hrepenelo po zdravi hrani in kakšnemu ritualu.Horoskop devica


Devica


23. Avg – 22. Sep

Presenečali boste, saj boste v pomembnem krogu svoje mnenje povedali brez dlake na jeziku. Bolj previdni pa bodite glede denarja in položnic, saj bi lahko zaradi zasanjanosti nekaj spregledali.

Horoskop tehtnica


Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zaupajte sebi in vplivu lune v znamenju rib ki vas vodi v kreativno delovanje ter iskanje topline na ljubezenskem področju. Konfliktom in raznim dvobojem se boste tokrat popolnoma umaknili.Horoskop škorpijon


Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ukrepajte v domačem okolju, kjer se določena zgodba vleče v nedogled pogumno in hitro. Potrebovali boste določen znesek denarja, kar vam lahko povzroči nekaj napetosti in slabe volje.Horoskop strelec