Dnevni horoskop za nedeljo 2. avgusta 2020


Dnevni horoskop za danes, nedeljo 2. avgusta 2020.


Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Kljub temu da današnji dan ne bo najbolj optimističen, bo večer vsekakor popravil vaše razpoloženje.


Horoskop smernica za vsa znamenja: Privoščili si boste počitek in zase primerno sprostitev. Kritičnost in negativna nastrojenost se v današnjem dnevu počasi umikata vstran.


Dnevni horoskop
Dnevni horoskop

Luna v znamenju vodnarja


Danes ob 20.11 uri preide luna v znamenje vodnarja. Težje se boste osredotočili in zbrali. Prisotno bo delovanje, ki zahteva kreativen pristop. Čas ni najbolj primeren za meditacije in poglabljanja vase, raje se zabavajte v družbi ljudi, ob katerih se počutite sproščeno. Sproščeni boste le ob stvareh, ki vam prinašajo novo vizijo. Tehnične zadeve vas bodo navduševale, zato je dan odličen za nakup telefona ali računalnika preko interneta.


Hrepeneli boste po novih modnih smernicah in z veseljem si boste nadili kakšno odštekano oblačilo.


Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:


Peter O’Toole, britanski filmski igralec irskega rodu

Massiel, španska pevka

Mary-Louise Parker, ameriška igralka

Robert Hrgota, slovenski smučarski skakalec

Dejan Judež, slovenski smučarski skakalec


Na današnji dan se je odprla prva podzemna železnica na svetu, Tower Railway v Londonu. Rodil se je Slavko Grum, slovenski dramatik in kanadski filmski producent Jack Warner. Rodila se je tudi avstralska plavalka Susan ONeill, ki so ji pravili Madame Butterfly. Umrl je Enrico Caruso, italijansko-ameriški tenorist.


Preberite tudi: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC AVGUST 2020


Dnevni horoskop: nedelja 2. avgust 2020


 Horoskop oven


Oven20. Mar - 20. Apr

Prebili se boste v ospredje, morda v nekoliko nepričakovanem trenutku. Ne dovolite, da bi se tudi tokrat vse skupaj končalo pri besedah. Imate veliko pozitivne energije, prenesli jo boste še na nekoga.
Horoskop bik


Bik21. Apr – 20. maj

Podzavestno si boste izbrali pravo družbo in cilj, ki vam je vsekakor pisan na kožo. Vzpostavili boste stike z osebo, s katero ste nekoč uspešno sodelovali ali pa vas še vedno mika.
Horoskop dvojčka


Dvojčka21. Maj – 21. jun

Danes vas bo vleklo v višave, v hribe ali na kakšen drugačen podvig. Vendar bodite čim bolj previdni in sledite svojemu notranjemu občutku, ki vas bo varoval in usmerjal. Zvečer, ko luna preide v vodnarja pričakujte več.
Horoskop rak


Rak22. Jun – 21. jul

Kljub hladni luni v kozorogu boste svobodno zaplavali skupaj z vašim življenjskim tokom in nič ne bo zmotilo vaše notranje harmonije. Današnji dan boste preživeli v dobri družbi.
Horoskop lev


Lev22. jul – 22. avg

Uprite se želji, da bi nadzorovali vsako podrobnost in preprosto zaplavajte s tokom čustev. Trenutno še ne morete niti slutiti, kam vas bo to pripeljalo. Zaupanje bo vaša glavna prioriteta.
Horoskop devica


Devica23. Avg – 22. Sep

Dnevni horoskop za nedeljo 2. avgusta 2020


Danes boste potrebovali nekaj miru, a žal ne boste imeli priložnosti se umakniti v osamo. Ljudje bodo od vas zahtevali veliko pozornosti, zato boste precej nezadovoljni z njihovim delovanjem.Horoskop tehtnica


Tehtnica23. Sep – 22. okt

Vaš nemirni duh vas bo vabil v naravo ali po vaših pustolovskih poteh, kjer si boste nabrali najbolj čudovite energije. Veselili se boste tudi prijetnega srečanja, z nekom, ki je še vedno skrivnosten.
Horoskop škorpijon


Škorpijon23. Okt – 22. nov

Naj vas ne bo strah predlagati nečesa novega. Naleteli boste na dober odziv. Prepričljivi boste, čeprav občasno ne prav taktni. Nikomur tako rekoč ne pustite do besede, kar vas lahko drago stane.
Horoskop strelec


Strelec22. Nov – 20. dec

V današnjem dnevu boste počeli stvari, ki se bodo drugim zdele nenavadno vznemirljive, ampak vi se boste pri tem neizmerno zabavali, sreča bo na vaši strani, še posebej v večernih urah.
Horoskop kozorog


Kozorog21. Dec – 19. jan

V današnjem dnevu boste z luno v vašem znamenju podvrženi čustvenemu nihanju, tudi volje vam bo primanjkovalo. Ko se boste sprijaznili, da določena ideja ni uresničljiva, vas bo obiskala sreča.
Horoskop vodnar


Vodnar20. Jan – 18. Feb

Zanimivi načrti z ljubljeno osebo se bodo z luno v kozorogu težko uresničili, zato boste razočarani. Morda se boste zatekali v sanjarjenje o neki osebi, ki vam ni pripravljena slediti in vračati energije.
Horoskop ribi


Ribi19. Feb - 20. mar

Težavo na področju zdravja boste lahko premagali na način, ki ga že poznate. Če ne bo uspešen se zazrite v svojo notranjost in morda se vam v pravem trenutku pojavi pravi odgovor.


Preverite tudi vaš Mesečni horoskop AVGUST 2020The post Dnevni horoskop za nedeljo 2. avgusta 2020 appeared first on Horoskop.si - Novice in zabava iz področja astrologije.