Disciplinarni Tabor prihaja v Domžale


Disciplinarni Tabor prihaja v Domžale

Jutri je v Domžalah ob 20. uri na sporedu dvoboj med rumenimi in Taborom iz Sežane. Nasprtonika se borita za pbstanek, trenutno imajo Sežanci točko prednosti pred Domžalami in se nahajajo mesto višje na lestvici.

V aktualni sezoni sta nasprotnika odigrala tri dvoboje, vsakič pa je zmaga ostala v domačih rokah. V Sežani je prvoligaš s Krasa na obeh tekmah slavil z rezultatom 2:1. Domžalčani so v 13. Krogu Prve lige Telekom Slovenije slavili z 1:0, strelec edinega zadetka je bil Slobodan Vuk.


Domžalčani so pod vodstvom novega trenerja Dejana Djuranovića osvojili že šest točk in prepustili deveto mesto, ki vodi v dodatne kvalifikacije, Kranjčanom. V zaključku prvenstva bomo gledali tako boj za obstanek kot boj za naslov državnega prvaka, na obeh straneh še nič ni odočenega.


Sežanci v Domžale prihajajo po nizu treh tekem brez poraza, v Celju so imeli prednost, vendar je niso uspeli zadržati. Tabor se bo soočal s številnimi odsotnostmi, saj bodo zaradi kazni odsotni Marko Ristić, Denis Kouao in Mario Zebić, manjkal pa bo tudi Rodrigue Bongongui, ki bo kariero nadaljeval v Izraelu.