ASTRO ZNAMENJA, KI VERJAMEJO V POPOLNO LJUBEZEN

Rojeni v katerih znamenjih zodiaka verjamete v popolno ljubezen?

Predviden čas branja: 4 minutes

Srečno partnerstvo ne zahteva samo resnične intimne ljubezni med partnerjema, temveč tudi popolno ljubezen, ki je tem popolnejša, čim bolj trdno se navežemo na ljubljeno osebo. To se kaže v tem, da ljubimo tako njene slabosti kakor tudi njene vrline. Kaže se tudi v tem, da se istovetimo s tem človekom, da opazujemo in presojamo njegovo ravnanje in probleme, njegove potrebe, uspehe, težave. V katerih astroloških znamenjih ste rojeni tisti, ki verjamete v popolno ljubezen in ste se zanjo pripravljeni truditi?

RAK

Raki si v ljubezenskem odnosu, za katerega si vedno želijo da bi trajal večno prizadevajo ljubljeno osebo razumeti. Veselijo se skupaj z njo, zaskrbljeni so, kadar osebo, ki jo ljubijo kaj teži ali obremenjuje. Ne kritizirajo je zaradi napak ali nespametnih dejanj, ampak se trudijo, da bi pomagali. Polnost njihove intimne ljubezni se kaže tudi v tem, da se radi družijo z ljubljeno osebo, seveda v različnih okoliščinah in na različne načine.

Čutijo potrebo, da bi se skupaj zabavali, da bi skupaj zahajali v družbo, obiskovali prireditve…

Poleg tega se želijo z ljubljeno osebo pogovarjati o vsem, kar jih zanima, ji razodevati svoje misli, se z njo posvetovati, ji zaupati svoje težave, iskati pri njej moralno podporo ali tolažbo. Čim močnejša je njihova potreba po bližini, bolj popolno je njihovo razmerje.

Rojeni v katerih znamenjih zodiaka verjamete v popolno ljubezen?
RIBI

Ribi se v partnerskem odnosu zelo dobro zavedajo, da je tudi blaginja skupna, saj po njihovem mnenju složna partnerja ne čutita potrebe, da bi dohodke razdelila. Kakor v popolni ljubezni ničesar ne doživljajo kot izključno svoje, se ribice zavedajo, da ljubljena oseba ni njihova last. Ljubezen jim poganja kri po žilah, ko so v srečnem odnosu pokajo od zadovoljstva.

Če pričakujejo, da se jim bo ljubljena oseba prilagodila, so se ji pripravljeni tudi sami prilagoditi.

Resnična ljubezen jih spodbuja k enakopravnemu odnosu do ljubljene osebe, kar pomeni, da jo imajo za enakovrednega življenjskega sopotnika. Verjamejo, da so lahko z nekom tako močno povezani, da te vezi nič in nihče nikoli ne more pretrgati.

BIK

Biki so praktični tako v življenju kot tudi v ljubezenskih odnosih. Zavedajo se, da se popolna ljubezen kaže tudi v odnosu para do okolja. Če veže partnerja popolna intimna ljubezen, bosta imela vedno skupno stališče do ljudi, s katerimi prihajata v stik. Biku je samoumevno, da se z ljubljeno osebo ujemata pri vzgoji otrok, da se spoštljivo  obnašata do staršev in drugih sorodnikov, ter da ju spremlja enako mnenje o znancih in prijateljih.

Proti vsem nastopata kot par, ne pa kot posameznika.

Ta enotnost, to spreminjanje jaz, ti v midva, jasno nakazuje, da je njuna čustvena zveza trdna. Povezanost se kaže tudi v odnosu do gmotnih dobrin, ki so za bika zelo pomembne. Prepričan je, da če veže partnerja popolna ljubezen, je samoumevno, da so stanovanje ali hiša, avtomobil, in ostale dobrine skupne.

Rojeni v katerih znamenjih zodiaka verjamete v popolno ljubezen?
TEHTNICA

Tehtnica verjame v popolno ljubezen. Sprejema individualnost ljubljene osebe, spoštuje tudi osebnost oziroma drugačnost. Ljubljeni osebi nudi možnost, da razvija, dopolnjuje in uveljavi svoje sposobnosti. Dovoljuje, da ima o čem drugačno mnenje, da ima želje in potrebe, ki se razlikujejo od njenih. Poleg tega je do ljubljene osebe tehtnica vedno popolnoma iskrena, nima nobenih skrivnosti niti zahrbtnih misli.

Če je usmerila na partnerja vsa svoja čustva, mu tudi povsem zaupa.

To zaupanje tehtnico spodbuja k popolni odkritosti, tuja ji je kakršna koli nezaupljivost do ljubljene osebe.  Resnična ljubezen do ljubljene osebe tehtnici ne dovoli, da bi dvomila o vdanosti ali ljubezenski zvestobi. 

Pripravljeno za Sensa.si


The post ASTRO ZNAMENJA, KI VERJAMEJO V POPOLNO LJUBEZEN appeared first on Horoskop.si - Novice in zabava iz področja astrologije.